Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zrůda! Unesl tři dívky a zneužíval je 10 let: Jeho syn o tom psal článek

Autor: ljš - 
7. května 2013
13:20

Sympatický motorkář a muzikant, který v minulosti pracoval jako řidič autobusu, tak znali Ariela Castra (52) jeho sousedé. Za milou tváří se však skrývala bestie, která deset let věznila tři mladé dívky a s jednou z nich zplodila dítě.

 

Zaskočení sousedé považovali Castra, majitele domu, v němž byly ženy vězněny, za milého a sympatického hudebníka, jehož dcera se čas od času stýkala s ostatními dětmi a společně se scházeli při grilování nebo u poslechu hudby.

Rozum jim prý zůstává stát nad skutečností, že "ty dívky byly vězněny na našem zadním dvorku", jak se vyjádřil Charlie Czorb, ale nikdo si ničeho nevšiml. "Nebylo na něm (únosci) nic vzrušujícího - tedy až doteď," poznamenal Ramsey.

Podle clevelandského starosty Franka Jacksona v případu zatím figuruje mnoho otázek, na které by mělo odpovědět vyšetřování. Ale dodal, že "bohudíky tyto tři mladé ženy byly nalezeny a naživu".

Syn o tom psal článek

Podle televizní stanice NBC má Castro syna Ariela, který si říká Anthony. A ten v roce 2004 coby student žurnalistiky napsal článek pro Cleveland Plain Press o zmizení Giny De Jesus. Zda o tom, že dívku unesl právě jeho otec a strýci, věděl, vyšetřovatelé zjišťují. Reportérce však řekl, že je z toho naprosto v šoku.

Podle policie jsou ženy v dobrém zdravotním stavu a byly převezeny do nemocnice, kde se po letech setkají s příbuznými. Matka Berryové se ale shledání s pohřešovanou dcerou nedožila, podle příbuzných "zemřela smutkem" v březnu 2006 poté, co ji marné pátrání po dceři zlomilo srdce.

babicovyjedy ( 7. května 2013 17:12 )

na stejny ulici v Clevelandu bydlela moje stara. to abych si kuwa daval bacha. naka divna ulice

jerry ( 7. května 2013 17:07 )

"Sympatický motorkář a muzikant." Nečetls?

babicovyjedy ( 7. května 2013 17:07 )

ten soused taky vypada podezrele. hnedka bych ho pro jistotu proklepl.

jerry ( 7. května 2013 17:06 )

Je to sadomazochista. Těší se na to.

mandat ( 7. května 2013 14:32 )

Vykastrovat.

Zobrazit celou diskusi