Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sotva přišel z vězení, znásilnil dceru (10): Dostal deset let za mřížemi!

Mezi muži z vězeňské služby působil jako střízlík, doma se měnil v tyrana
 (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: uá - 
6. května 2013
19:41

Navenek vzorný otec, který doma vládne pevnou rukou, ve skutečnosti ale odporný tyran. Sotva se vrátil Roman S. (38) z vězení, znásilnil svou tehdy desetiletou dceru. Domácí teror trval dva roky!

Holčička se, stejně jako zbytek rodiny, otce bála. Zpočátku se snažila bránit, pak se ale otci, který ji navíc zastrašoval, podvolila. Nikomu se nesvěřila, vše vyšlo najevo až s odstupem času při gynekologické prohlídce.

„Byl hlavou rodiny. Všechny komandoval, museli mu sloužit. Na veřejnosti se projevoval jako vzorný otec. Tím ale jen maskoval to, co se v rodině dělo za zavřenými dveřmi,“ uvedl soudce Jiří Bednář před vyhlášením rozsudku – 10 let vězení.

Roman S., který vše popíral, se na místě proti verdiktu odvolal. Vyslechnout si ho do soudní síně přišla i část jeho rodiny. Vyjadřovat se ale nikdo z nich nechtěl, jakoby měl otec nad nimi stále moc.

zemeck ( 6. května 2013 23:01 )

Roman S...takže Sivák nebo Stinka a podobně. Být to Roman Středa nebo Roman Sháněl, Čech, uvedou to celým jménem a příjmením, ale u cigošů se to nesmí nebo co ? Šukaj sestry a dcery - to není deviace, jsou jen kulturně odlišní !

jerry ( 6. května 2013 21:25 )

Nejsem rasista ale rómové by měli být kastrováni již při svém narození. U rómských žen bych byl demokratický. Každé která se nechá sterilizovat bych dal jednorázový příspěvek 10.000,-Kč. Do pár let by bylo po rómském problému.

jerry ( 6. května 2013 21:23 )

Nesmíš věřit všemu, co hofík tady napíše.

nyxx ( 6. května 2013 21:05 )

No dyť jo, kdyby někde dlužil peníze, to by byl u nás horší delikt.

zelena.karkulka ( 6. května 2013 20:37 )

Pustili ho před více než dvěma lety

Zobrazit celou diskusi