Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otce (†51) s dcerou (†8) rozsekal lodní šroub při děsivé lodní nehodě!

Autor: shp - 
6. května 2013
15:46

Svou rodinu chtěl vzít na lákavou projížďku na motorovém člunu, jenže plavba se změnila v hotový masakr. Otec rodiny Nicholas (†51) ztratil nad člunem kontrolu a společně se svou manželkou, třemi dcerami a synem z lodi vypadl. Jeho a dcerku Emily pak roztrhal lodní šroub plavidla.

Nicholas, který byl výkonným ředitelem telekomunikační společnosti BSkyB, vzal svou rodinu do turistického letoviska Padstow na jihu Velké Británie. Své manželce a dcerkám chtěl dopřát trochu adrenalinu při projížďce na motorovém člunu...

Masakr lodním šroubem

Nicholas zařadil příliš velkou rychlost a nedokázal člun udržet rovně. Člun začal po vodě jezdit jako splašený a jeho lodní šroub zasáhl Nicholase i s dcerkou Emilly. Manželka Victoria (39), dcerky Amber (12) a Olivia (10) skončily stejně jako syn Kit (4) v nemocnici s vážnými poraněními.

Instruktor zachránce

Masakr na vodě sledovalo z pláže několik desítek zděšených lidí. Ti označují za hrdinu instruktora vodních sportů Charlieho Toogooda, který skočil na rozjetý člun, zastavil ho a zachránil tak Victorii i jejím dětem život.

nyxx ( 6. května 2013 21:01 )

Ty jsi neskutečnej idiot, fakt vtipný, zamysli se nad sebou ty hlavo!

jahodove_ticho ( 6. května 2013 20:27 )

Zbohatlý nemehlo, je mi ho fakt strašně líto

Zobrazit celou diskusi