Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Honza zemřel v přeplněné audině: Byl řidič opilý?

Autor: ljš, ČTK - 
3. května 2013
18:36

Zběsilá jízda, která skončila smrtí tří lidí... Řidič, který byl patrně pod vlivem drog nebo alkoholu, vrazil ve své audině do kruhového objezdu a zabil tři ze šesti lidí, kteří s ním ve středu ráno jeli v autě z diskotéky ve Vestci u Prahy. Jedním z nich byl i Honza K.

Proč si Honza ve středu ráno sedl do auta smrti, si nikdo z jeho blízkých nedokáže vysvětlit. Podle informací Blesku se skupina šesti mladých lidí vracela z diskotéky ve Vestci do Prahy notně posilněná alkoholem. Zda byl opilý i řidič policie zatím nepotvrdila, šílená jízda a evidentní přehlédnutí jasně viditelného kruhového objezdu by tomu ale napovídaly. Byl-li řidič opilý, Honza o tom musel vědět. Přesto udělal rozhodnutí, které ho stálo život...

Podle jednoho ze svědků neměl Honza vůbec šanci přežít. „Lidi, který u nehody zastavili, okamžitě zavolali záchranku. Na první pohled ale bylo vidět, že je to auto úplně rozmašírovaný a lidem, kteří seděli vepředu, se už nedalo pomoct,“ řekl Blesk.cz.

Zranění

Tři Honzovi kamarádi, kteří seděli v zadní části vozu, vyvázli s vážnými zraněními a jsou stále v péči lékařů v pražských nemocnicích v Motole a na Vinohradech. Jedna z pacientek se podrobila operaci.

Motolská nemocnice přijala muže a ženu. "Žena je ve vážném stavu na oddělení ARO, má za sebou operaci a jedna ji ještě čeká," uvedla pracovnice tiskového oddělení nemocnice. Muž podle ní leží na jednotce intenzivní péče na chirurgii a jeho poranění lékaři hodnotí jako středně těžká.

Video  Nehodu audiny, ve které bylo 6 lidí, nepřežili tři z nich  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

Poslední z pacientek je ve vinohradské nemocnici. "Má těžká zranění, ale není v bezprostředním ohrožení života," řekl mluvčí nemocnice Lukáš Matýsek. Dodal, že nemocnice nemá svolení poskytovat bližší informace o stavu zraněné.

vajovajo ( 4. května 2013 09:09 )

Je to drsné,ale dobře jim tak tolik lidí a střízlivi určitě nebyli kvuli takovým volům zemřou neviní lidé (v autě) můžeš jet 50km ale takovy do tebe vletí hned.

mortis69 ( 3. května 2013 23:33 )

Doufám,že ten Tvůj Kejhal trpí v nebi-peklo by takovou potupu nepřežilo

mortis69 ( 3. května 2013 22:17 )

Jasně A kvůli takovějm montovat na každou zeď airbag-vole

mortis69 ( 3. května 2013 22:10 )

VĚČNÁ LEGENDA

tochadda ( 3. května 2013 22:09 )

Mno....ten kruhák je teda rarita, bez ohledu na blbce, co jedou ožralý, lepší by byl kruhák s nějakou bariérou,která by blbce v autě svedla stranou, nebo by se na vršku uprostřed upíchl...ale bazény...to se nikde nevidí.

Zobrazit celou diskusi