Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Uplakaný tatínek ztracených chlapečků: Měli zákaz chodit k vodě

Autor: psch, Čas.sk - 
2. května 2013
20:18

K nejhorší verzi spěje pátrání po dvou brášcích Alexovi a Nikolasovi ze slovenských Šulan. Ve středu se už nevrátili domů, když je rodiče začali hledat, našli pouze opuštěné kolo na hrázi přehrady. Po chlapečcích ani vidu, ani slechu, s největší pravděpodobností se oba utopili. Rodina je tragédií naprosto zdrcená.

Bráškové Alex a Nikolas ze Šulan (okres Dunajská Streda) si hráli u Dunaje nedaleko domu. Když se večer nevrátili domů, rodiče se spolu s policisty, záchranáři a obyvateli obce pustili do jejich hledání.

Pátrání bylo zatím, bohužel, neúspěšné. Všechno nasvědčuje tomu, že se utopili v Dunaji. Jejich tělíčka dodnes nenašli. Rodiče chlapečků snášejí tragickou událost velmi těžce.

Byli to andílci

Děti byly pro ně smyslem života. „Byli to nejlepší chlapci na světě, milovali jeden druhého,“ řekl slovenskému Novému Času o Nikolovi a Alexovi jejich uplakaný tatínek.

Rodiče chlapečků se slzami v očích chodili po břehu řeky nejen v úterý večer, ale i následující den, přičemž neustále sledovali hladinu Dunaje. Jakoby prosili, aby jim řeka milované děti vydala zpět.

Zarmoucený otec nechápe počínání svých synů. „Měli zákaz chodit k vodě, poprvé se stalo, že neposlechli. Já jsem nebyl doma, byl jsem v práci. Neumíme si vysvětlit, proč to udělali, proč šli až nahoru na hráz,“ říká zdrcený tatínek.

peter1 ( 3. května 2013 09:27 )

dufam, ze sa Ti nic take hrozne v zivote nestane.. mozno by si pochopil to prirovnanie

naidka ( 3. května 2013 09:12 )

naidka ( 3. května 2013 09:12 )

petyrka ( 3. května 2013 08:52 )

renda01 ( 3. května 2013 08:48 )

Chudáci kluci. Rodičům bych nic nezazlívala, vzpomeňte jak jsme jako malí taky takto všude možně lítali. Držet děti jako ve zlaté kleci také není řešení.

Zobrazit celou diskusi