Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jel jako h*vado a předjížděl! Popsal svědek nehodu přeplněné audiny u Vestce

Autor: psch, tho - 
2. května 2013
05:00

Středa, časně ráno, pravděpodobný návrat z čarodějnic. Zběsilá jízda a přeplněné auto. Řidič nejspíš pod vlivem drog nebo alkoholu. Tahle kombinace byla pro tři lidi smrtelná. Audina, která jela z Vestce na Prahu, vrazila do kruhového objezdu. „Je mi z toho blbě, když si na to vzpomenu,“ říká v exkluzivním rozhovoru svědek strašlivé nehody.

„Zrovna jsem se vracel domů, když mě ta audina začala předjíždět. Jel jako hovado, odhaduju tak 130 km/h. Předjížděl víc aut najednou, dohromady tak 7,“ popsal Blesku okolnosti nehody svědek Petr (25).

Jestli byl řidič pod vlivem alkoholu, se zatím neví. Pravděpodobné ale je, že nebyl příliš při smyslech, kruhový objezd je vidět na „míle“ daleko. Podtrhuje to i fakt, že před objezdem najel na levý obrubník. „Před kruháčem vůbec nezatáčel, asi si ho všimnul až na poslední chvíli, pak vletěl přímo doprostřed,“ dodává Petr.

Už na první pohled z dálky bylo evidentní, že divokou jízdu někdo nepřežil. Stejně to viděl i Petr. „Lidi, který u nehody zastavili, okamžitě zavolali záchranku. Na první pohled ale bylo vidět, že je to auto úplně rozmašírovaný a lidem, kteří seděli vepředu, se už nedalo pomoct.“

Rozlítané plechy a plasty, auto zdemolované tak, jak by to nezvládl drtící stroj na vrakovišti. Krvavé airbagy, rozrytá tráva, z auta vycházející kouř. Nic pro slabé povahy. „Je mi z toho blbě, když si na to vzpomenu,“ dodává neklidným hlasem Petr.

Vídeňská ulice ve Vestci u prahy má už tři smutné »zářezy«!

1. května 2013

Letošní čarodějnice se do historie Vestce u Prahy zapsaly tragickou událostí. Zemřeli tu tři lidé, když řidič Audi A6 sjel do požární nádrže. V autě jelo celkem šest lidí.

15. dubna 2013

Kruhový objezd ve Vestci projel i 58letý řidič v půlce dubna. S vozidlem nakonec skončil v nádrži. Život mu zachránil muž, který spal v nedalekém penziónu. Řidič byl totiž ve svém autě zaklíněn pod airbagem! Nehoda se stala skoro ve stejnou dobu – před půl třetí hodinou ráno!

14. dubna 2011

K dopravní nehodě došlo v dubnu 2011 ve Vídeňské ulici (pozn. red. v této ulici se také nachází kruhový objezd, kde ve středu zemřeli tři lidé!) ve Vestci u Prahy. Jeden muž zemřel, druhý je vážně zraněn. Důvodem nehody byl smyk, který řidič dostal, narazil do stromu a nakonec skončil v příkopu.

Nehoda, na kterou Vestec nezapomene:

27. června 2007

Vlastimil Košťál, v roce 2007 místopředseda Českomoravského fotbalového svazu, nedokázal dobrzdit své luxusní BMW ve Vestci u Prahy. Košťál havaroval v den, kdy slavil narozeniny. Policisté mu ale tenkrát z nepochopitelných důvodů nedali dýchnout.

namoroman ( 2. května 2013 16:07 )

Napsal jsem to proto,že se milionkrát stalo, že řidič kruháč přehlédl a jel rovně.To se prostě stane. Proto by v něm nemělo nic být!Mě se to stalo také a viděl jsem to aspoň desetkrát.A to jsem byl střízlivý a odpočinutý! Prostě taková pastička by tam neměla být!To je můj názor.A i když byli třeba opilí,tak pokud by to bylo po mém-mohli žít.Pít za volantem se nemá a jestli někdo řekne,že je to jejich chyba-tak jistě ano,ale rizika by se měla eliminovat a ne nechat v kruháči ještě tak nebezpečnou terénní úpravu Přát někomu smrt((nebo se jí bavit)není zrovna etické

zadnice ( 2. května 2013 13:43 )

To je jedině dobře pro ostatní slušné řidiče. Alespoň nikoho v budoucnu už neohrozí a tak to má být a tak je to správné!!!

wilddog ( 2. května 2013 12:25 )

Takový kruhový objezd plní vynikající funkci lapače idiotů bez mozku za volantem..

namoroman ( 2. května 2013 11:14 )

Na kruhovém objezdu nemá co pohledávat vodní nádrž.Už mockrát se stalo,že jím řidiči projeli...! Jeli jako hovada tak za to zaplatili.Kdyby ten kruháč měl svodidla nebo byl jen zvýšený tak by to bylo správně! A že je v něm protisvah,tak to je nejhorší co může být

xxxx678 ( 2. května 2013 11:01 )

vog.ht-včera jsme dobře načali-"film",a kam jsi zmizel?

Zobrazit celou diskusi