Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka přinutila dceru (14) otěhotnět spermatem z internetu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Shutterstock)
Autor: šim - 
30. dubna 2013
16:06

Šílená matka (47) z Velké Británii tak toužila po dalším dítěti, že přinutila svou teprve 14letou dceru otěhotnět spermatem od anonymního dárce.

Původem Američanka žijící v Británii se třemi adoptovanými dětmi podle soudce, který dostal případ k rozsouzení, zosnovala ďábelský plán poté, co jí úřady neschválily adopci čtvrtého dítěte.

Matka se rozhodla sehnat sperma od anonymních dárců koupí přes internet. To si potom nebohá dcera musela v ložnici ponižujícím způsobem vnášet do pochvy. „Bála jsem se jí. Neměla jsem odvahu jí říct, že to nechci,“ nechala se slyšet nebohá dívka. „Myslela jsem si, že když se jí podvolím, bude mě potom mít víc rada,“ dodala její nevlastní dcera.

První těhotenství dívky skončilo potratem. Napodruhé se to povedlo a dcera už  jako 17letá porodila chlapce. Během celého těhotenství se matka pokoušela šarlatánskými, zdraví ohrožujícími pokusy ovlivnit pohlaví nenarozené dítěte. Dívku nutila k bolestivým střikům kyselých tekutin a ke speciální dietě ve snaze, aby se narodila holčička.

„Matka se chovala tak nemorálně a sobecky, že tomu člověk téměř nemůže uvěřit,“ svěřil se soudce Peter Jackson.

Detaily k šílenému případu, který skončil odsouzením matky na pět let vězení, se na veřejnost dostaly teprve nyní. Zdravotní sestra z nemocnice, kde dívka porodila, coby svědek popsala chování zvrácené matky. Po narození dítěte například zakázala dceři chlapce kojit.

janaadamicova ( 30. dubna 2013 18:45 )

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

lisa22 ( 30. dubna 2013 18:11 )

to boli adoptívne deti. čiže najpravdepodobnejšie ukradnuté sociálkou z nejakej inej rodiny, ako sa to v Británii stáva v posledných rokoch zvykom. SS kradne deti a dáva ich na adopciu buznám a rôznym zvrhlíkom, ktorí si z nich robia otrokov na ukájanie svojich nízkych pudov. slovo "matka" by v článku nemalo byť ani omylom, skôr by sa hodilo "novodobá otrokárka". http://***youtube.com/watch?v=2UXoRhyTCXo

sores ( 30. dubna 2013 17:00 )

Zavřít mámu do blázince nebo ji rovnou zabít. Je to neštěstí když se narodí dítě nenormálnímu rodiči. Jsme zmršený přírodou když tvořila dvounohé živočichy.Nejvíc je mi líto dětí kteří se neumí bránit a silnější toho využije,hnus.

Zobrazit celou diskusi