Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Expřítelkyně atentátníka z Bostonu: Připravil mě o panenství a bil mě

Autor: šim - 
29. dubna 2013
20:08

Byla to láska na první pohled. Když se Nadine (24) seznámila s Tamerlanem Carnajevem, byl to obyčejný kluk. Boxoval, občas kouřil marihuanu, ale u ní miloval její čistotu. Pak se změnil. Čtyřikrát denně modlil, Nadine začal bít. 15. dubna pak s bratrem v cíli bostonského maratonu odpálil dvě smrtící nálože.

Láska mezi oběma vzplála v roce 2006, kdy Nadine bylo pouhých 17 let. Tamerlan dívku miloval, protože je stále ještě pannou. Byl to právě Tamerlan, který ji připravil o panenství.

Byla zamilovaná, proto některé věci u něj nechtěla vidět a přehlížela je, přestože měla strach z toho, jak se mění z marihuany kouřícího mladíka na extremistu schopného násilí. Několikrát ji vzal do mešity a naznačil, že by ho její konvertování udělalo šťastným. Pak ji však začal nutit modlit se k Alláhovi a nosit muslimský šátek hidžáb.

Společně boxovali

„V jedné chvíli byl vtipný, normální kluk, co má rád box a zábavu, v další chvíli se modlí 4x denně, kouká na Islámská videa a mluví nesmysly.“

Nadine také prozradila, že ji její psychopatický přítel nakonec přinutil k Islámu konvertovat a nenávidět Ameriku stejně jako on. Dokonce ji doma nenechal ani sledovat televizi, protože tvrdil, že je to produkt Satana, který nám prostřednictvím hudby a reklam posílá sdělení.

Našel si milenku

Tamerlan Nadine nejvíce ponížil, když si našel milenku Katherine. Své dívce Nadine přitom sex odpíral. „Jednou mě také nutil do islámské modlitby. A když jsem ji řekla špatně, řekl, mi, že Katherina by to dokázala,“ nechala se slyšet zlomená dívka.

Po půlročním vztahu nakonec Katherine přivedl do jiného stavu a Nadine odkopnul. Proto není divu, že když se doslechla, co Tamerlan udělal, vůbec neplakala. „Mnohem víc mě šokovalo, že do toho zatáhl i svého bratra Džochara. Byl to moc milý kluk,“ uzavřela Nadine.

Velké štěstí

Dnes se dá hovořit o tom, že Nadine měla velké štěstí. Tamarlan ji chtěl změnit k obrazu svému a obrátit na islám, ale nepovedlo se mu to.

Katherine, kterou si našel jako náhradu, měl absolutně ve své moci. Prý to byla obyčejná americká mladá žena, ale Tamerlan jí nakonec doslova vymyl mozek.

rumovapalice ( 30. dubna 2013 14:28 )

***

rumovapalice ( 30. dubna 2013 14:28 )

a to se říká, že *** proti vodě utáhne tři lodě

jany ( 30. dubna 2013 01:14 )

jako ze se to vbec nestalo? ja tomu nerozumim

catherin4 ( 30. dubna 2013 00:11 )

Niektore zenske su strasne sproste,nechaju sa otlkat a nahovorit na vsetko. A co na nom vlastne videli? Vsak je total skaredy

darina1 ( 29. dubna 2013 22:05 )

jste č.........................

Zobrazit celou diskusi