Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opilý revizor v pražském metru: Ááá, zase kr*pl, posmíval se invalidovi!

S opilým revizor má negativní zkušenost mnoho lidí
S opilým revizor má negativní zkušenost mnoho lidí  (Autor: Blesk)
Autor: psch - 
28. dubna 2013
20:45

S opravdu neskutečným případem se teď musí vyrovnat pražský Dopravní podnik. Respektive – už se s ním vyrovnává rok. Jeden z revizorů totiž chodí do práce opilý, je vulgární a uděluje nesmyslné pokuty.

Na případ upozornila před rokem televize Nova. Tehdy odvysílala video od diváka, který zachytil opilého revizora v akci. Zrovna mu totiž uděloval pokutu za telefon a kameru.

„Já jsem vám dal příkaz jasně danej,“ říká revizor. „Jakej?“ ptá se cestující. „Abyste ukončil činnost, kterou jste dělal a abyste přestal natáčet přepravní kontrolu,“ zlobí se evidentně opilý revizor.

Opilý a ještě vulgární!

S revizorem, který operuje v pražském metru na trase B mezi stanicemi Florenc a Můstek, mají zkušenost i další lidé. A zkušenost je to vždy bohužel negativní, stejně tak v případě sedmdesátiletého invalidy.

Revizor muži kvůli postižení nadával. „Jako když do něj píchly vosy, protože on: Aaa, zase kripl. Byl z něho skutečně cítit alkohol,“ popsal drsný a odporný přístup revizora.

Případ se táhne rok

Dopravní podnik případ řeší už rok, tehdy Nova odvysílala reportáž. Podnik se dušoval, že věc prošetří. I po takové době chodí ale na opilého revizora další a další stížnosti.

majojo ( 29. dubna 2013 10:01 )

Nevím jak teď, ale dřív zaměstnávali ku.rvu z největších, JUDr. Sokola. Tomu tyhle penízky nesmrděly.

majojo ( 29. dubna 2013 09:59 )

Policie? Ta od toho dá elegantně ručky pryč, tohle není její starost, když revizor. Jo, takhle když černý pasažér, tak to se aktivně zapojí.

majojo ( 29. dubna 2013 09:57 )

Ale klidně může bejt i mimo frepubliku nebo ve špitále v kómatu. Stalo se mi obojí. A vysvětlení DP: Mohla jste svoji občanku někmomu půjčit!

majojo ( 29. dubna 2013 09:56 )

Asi je to něčí strejček nebo na někoho z vedení ví nějakou lahůdku.

w.mojko ( 29. dubna 2013 08:36 )

Zobrazit celou diskusi