Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zabil jsem spolubydlícího: Vrah zapíchl kamaráda a přiznal se na policii

Muž ublížil spolubydlícímu nožem.
Muž ublížil spolubydlícímu nožem.  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: mokk - 
28. dubna 2013
21:36

Dvaapadesátiletý muž z Frýdecko-Místecka se přiznal k vraždě svého spolubydlícího. Stejně starého muže měl zapíchnout nožem. Teď mu hrozí až 18 let vězení.

Muž se policistům přihlásil sám a v sobotu ráno telefonicky oznámil, že zabil svého spolubydlícího. Oba bydleli na ubytovně. "Policisté zajistili místo, ohledali ho a zajistili stopy. Z prvotně zjištěných informací, které jim sdělil i volající nacházející se na ubytovně, vyplynulo, že tento muž měl svého stejně starého spolubydlícího v noci z pátku na sobotu zranit nožem," uvedla Štětínská. Dodala, že oběť svým zraněním ještě na místě podlehla.

Policisté podezřelého muže, který byl v podnapilém stavu, nejprve převezli na protialkoholní záchytnou stanici. Večer ho pak obvinili z vraždy, za což mu hrozí až 18 let ve vězení. Muž byl již v minulosti trestán za násilnou činnost.

"Byla nařízena soudní pitva zemřelého. Kriminalisté zajistili na místě stopy a předměty, včetně nože. Zda se jednalo o vražednou zbraň, to určí až expertizy," doplnila Štětínská.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi