Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Řidič (50) omotal zmiji okolo sloupu: Škoda 400 tisíc, z toho 10 za zničený sloup

Řidič v Hradci omotal sporťáka okolo sloupu
Řidič v Hradci omotal sporťáka okolo sloupu  (Autor: Policie ČR)
Autor: psch - 
25. dubna 2013
15:22

Ulicemi Hradce Králové uháněl v červeném sporťáku Chrysler Viper padesátiletý řidič. Zběsilou jízdu nevypočítal a auto po nehodě omotal okolo sloupu, vzápětí začalo hořet.

Ve čtvrtek odpoledne boural padesátiletý řidič se sportovním vozem Chrysler Viper na rušné Brněnské ulici v Hradci Králové.

"Řidič nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky a narazil do veřejného osvětlení. Vinu za nehodu přiznal a zaplatil blokově tisíc korun pokuty," uvedla mluvčí hradecké policie Ivana Ježková s tím, že před jízdou nepil.

Auto hned po nárazu začalo hořet, řidiči se ale naštěstí podařilo vylézt. Za pomoci dalších zastavivších řidičů začal auto hasit, takže hasiči, kteří přijeli, už jenom odklízeli nepořádek ze silnice.

Škoda je zhruba za 400 tisíc. "Největší část sumy je škoda na autě, jak ji ohodnotil řidič. Zbylých 10 tisíc jsou náklady za poškozený sloup a komunikaci," dodala mluvčí.

wrunx ( 25. dubna 2013 17:15 )

Výborně. Další magor co se vytrestal sám. Jen víc a houšť, ať se tihle id!oti vymlátěji sami - místo sloupu se mohlo psát o náhodném cyklistovi nebo motorkářovi který by na takové hovado za ovlantem doplatil...!

Zobrazit celou diskusi