Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Fotograf, kterého potrhali psi: Ucho v břiše mu nenarostlo, bude ho mít z žebra

Autor: šim - 
25. dubna 2013
16:36

Slovenský fotograf Michal Babčan (38) ani téměř rok po napadení smečkou rozzuřených bojových psů není v pořádku. Ucho, o které přišel a které mu mělo zotavit zašité v břiše, se nepodařilo zachránit.

Lékaři původně Michalovi zašili do břicha chrupavku, ale ta se neuchytla. Nový plán je vymodelovat chrupavku novou a celý postup opakovat. Tentokrát coby materiál má lékařům posloužit kus žebra.

„Budou muset vymodelovat novou, z žebra. Budu mít tak na těle další jizvu,“ řekl serveru Pluska.sk fotograf, kterého rozzuření psi napadli v momentě, kdy fotil českou modelku. Aby ji uchránil, zastoupil psům cestu svým tělem.

Na brzké zotavení se však fotograf těšit nemůže. Ránu na hlavě stále ještě nemá zahojenou a během na velmi dlouhou trať je také modelování nového ucha a následná operace. Babčana čekají v odstupu 4 až 6 měsíců dvě operace.

Kromě zdravotních problémů trpí fotograf také sociální izolací. Od napadení se totiž stydí chodit mezi lidi. „Vypadám jinak a pořád nosím čepici. V zimě to bylo normální, ale teď to už bude trochu problém,“ svěřil se fotograf.

Mnohem větší komplikací je pro profesionálního fotografa také pokousaná pravá ruka, na níž mu psi poškodili nerv. „Denně rehabilituji, ale následky budou trvalé,“ řekl Plusce.sk.

c3rb3r0s ( 30. dubna 2013 22:48 )

Zajímalo by mě kolikrát ho byla ta modelka navštívit v nemocnici.

holka44 ( 25. dubna 2013 16:57 )

bojoví psi ???? ..... opět !!!!!!!!! ..... trapné.....

Zobrazit celou diskusi