Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manžel se smál, že ji zabetonoval, říká kamarádka zmizelé matky 4 dětí

Autor: Jana Ulrichová - 
25. dubna 2013
05:00

Lidé ze Slavětína na Lounsku si už pomalu zvykli na každodenní přítomnost policistů. Ti tady v posledním čase hledají ztracenou matku 4 dětí, Janu Paurovou (32). Pátrání je intenzivnější od doby, co její manžel řekl přítelkyni své ženy, že Janu zabetonoval.

Zmizení Jany si nikdo ani s odstupem času neumí vysvětlit. Část lidí z jejího okolí si myslí, že v tom má prsty manžel, se kterým se často Jana hádala. Jiní ale zase tvrdí, že by mouše neublížil, a že se žena zapletla s nějakou partou, která jí ublížila.

To byla ale legrace...

Nejvíc se však přetřásá prohlášení Janiny přítelky Renaty Sádlové. Té se prý Pavel Paur svěřil, že svou ženu zahrabal a zabetonoval. „Je to tak. Bylo to tak čtrnáct dnů po tom, co Jana zmizela. Potkali jsme se a já ho pozvala na kafe. No a tehdy mi to řekl. Přišlo mu to legrační, smál se,“ potvrdila včera Blesku žena. Dodala, že se stejným tvrzením přišly i její dvě dcery. „Říkaly, že kluci Paurů vyprávěli, jak mámu zahrabali,“ dodala s tím, že vše vypověděla policii.

Pavel Paur nebyl včera doma ani v práci. Vzal si prý volno, aby mohl jet s jedním ze synů do Prahy k psychologovi.

Jak a kde policie hledala

Policisté už prohledali dům Paurových. Podle sousedů hledali i speciálním světlem stopy krev. Manžela několikrát vyslýchali, jednou dokonce tři dny v kuse. V úterý prohledávali ze člunu okolí řeky, včera nasadili speciálně cvičeného psa. Bez výsledku.

Manželství idylické nebylo

Paurovi se rozváděli. Jana pila a on prý nešel pro ránu daleko. Děti ani domácnost ale žena nezanedbávala. Proč začala pít, je záhadou. Mohly za tím být dluhy, o kterých prý manžel nevěděl. Na jejich polovinu domu je už od roku 2011 vydána dražební vyhláška. Krátce před svým zmizením prý Jana dostala obálku s červeným pruhem, kvůli které se bála jít domů.

ninga ( 26. dubna 2013 13:43 )

nesouhlasím, to je docela trefná analýza

laura666 ( 26. dubna 2013 00:00 )

TO JE TAK, KDYŽ SI NEZODPOVĚDNÁ HOLKA NASEKÁ 4 HARANTY A TAK NEVÍ KUDY KAM................ - MIMO CIGÁNEK TEDY

laura666 ( 25. dubna 2013 23:49 )

jsi si raději vypláchnou hubu a přepudrovat......lezou ti z ní samý h............

danuska555 ( 25. dubna 2013 23:37 )

hiawartha----no to vidis dobre na dalku, jsem krasna a inteligentni. Na rozdil od tebe A hlavne mam uvazene komentare k diskusim. Socko.

hiawatha ( 25. dubna 2013 17:09 )

No, zato ty budes asi krasavice inteligentni, ze, danusko555? A ta tvoje anglictina !!! Vis co, nauc se nejdriv cesky a pak mozna prijde cas na anglictinu. Hezky poporadku

Zobrazit celou diskusi