Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie nevěřila svým očím: V hotelu kradl tančící zloděj!

Video se připravuje ...
Autor: rvs - 
24. dubna 2013
11:18

Tak to tu ještě nebylo! V Praze řádí "tančící zloděj"! Na záběrech z bezpečnostní kamery je jasně vidět, jak vstoupil do vstupní haly hostelu a ladně dotančil k recepci hotelu. Vzápětí tam ukradl peněženku.

Tenhle lump si umí zločin pořádně užít! „Chvíli se rozhlížel, pak předvedl do kamery další ze svých tanečních prvků a odešel do vedlejší místnosti. Za pár vteřin ale prošel kolem recepce k další místnosti a tam spatřil kabelku,“ popsala šílené zlodějovo chování policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Přestože tančící zloděj zaznamenaný na bezpečnostní kameru pobavil i samotné policisty, teď po zloději-tanečníkovi intenzivně pátrají. „Mladík je podezřelý z krádeže a neoprávněné opatření platebního prostředku, hrozí mu až dvouleté vězení,“ dodala policejní mluvčí. Jestli muž tak miluje tanec, nebo byl spíš ve chvíli činu pod silným vlivem drog, není zatím jasné.

Policie prosí o pomoc při pátrání. Pachatel je asi 25 let starý, vysoký 175 centimetrů, má tmavší pleť a krátké tmavé vlasy. Pokud ho poznáváte, volejte linku 158.

o-smrtelnik-o ( 24. dubna 2013 12:51 )

Tenhle černej smradlavej cigoš patří do plynové komory

joel ( 24. dubna 2013 12:43 )

Proc jsou ti zlodeji vetsinou blond? To je nejaka geneticka vada?

naidka ( 24. dubna 2013 12:05 )

jo, ti mají tanec v krvi. Se divím, že mu Bleskáči nerozostřili hlavu a ještě přes oči nedali černou pásku.

zadnice ( 24. dubna 2013 11:29 )

Zcela samozřejmě přičmoudlík!!!! 

Zobrazit celou diskusi