Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bostonský terorista zabil svého bratra: Schválně ho přejel autem!

Autor: shp - 
22. dubna 2013
17:16

Atentátníka Džochara Carnajeva (19) urputně vyslýchá americká policie. Terorista chtěl spáchat sebevraždu, ale nepovedlo se mu to. Pistolí si prostřelil pusu, takže nemůže mluvit a svou výpověď podává písemně. Dle policie svého bratra na útěku zabil sám.

Podle vyšetřovatelů jednali bratři Carnajevovi při bostonském Maratonu sami, bez cizí pomoci. A to i přes to, že podstoupili v Čečensku bojový výcvik. S tím, že při své krvavé cestě zemřou, počítali od začátku. „Neměli žádný plán B. Vypadá to, že se rozhodli, že je živé nikdy nedostanou,“ Ed Davis, jeden z vyšetřujících, televizi CNN.

Rozhodli se, že zemřou

Když policisté našli stopu teroristů v bostonské čtvrti Watertown, rozhodl se Džochar Carnajev, že svého postřeleného bratra Tamerlana přejede. „Nedávalo to smysl, dokud se nepokusil zastřelit. Tamerlan zničehonic vyšel z krytu a začal na nás střílet. Když mu nasazovali želízka, Džochar skočil za volant ukradeného mercedesu, bratra přejel a táhl ho za autem po ulici,“ dodal Davis.

Bratra táhnul na autě 12 metrů

Na autě ho táhl dlouhých dvanáct metrů. Zatím nebyla provedena pitva, ale podle vyšetřovatelů mohl Tamerlan zemřít ne na střelná zranění, ale po srážce s vozem, který řídil jeho bratr. Právě ten teď poskytuje policie ty nejcennější informace. Je možné, že po neúspěšné sebevražde už nikdy nebude mluvit. V Bostonu mu za jeho čin také hrozí trest smrti.

nejkaaaa ( 24. dubna 2013 00:43 )

Neskutečné co se dokáže zvrtnout z tragédie za frašku.Zřejmě média odstartovala svůj vlastní závod v předhánění v napsání co největších nesmyslností.Jako s Pičuriusem apod.končím.S médii, jejich poslání je dávno pryč,a bohužel nevím jak tenhle typ článku správně nazvat.To je člověk cynik na entou

andys8 ( 23. dubna 2013 11:43 )

Aha, dávali mu želízka a v tom se bratr rozjel a přejel ho ?? A oni uskočili, nebo je taky přejel, nebo na to jen koukali z dáli? A že nevystřelili a jen to pozorovali? Brácha potom v klídku odjel, nikdo ho nehonil..pohoda. To je zase pohádka, jako ta o Ládínkovi.

pekna.potvora ( 23. dubna 2013 08:41 )

od začiatku to pekne to smrdí...

londynskypes ( 23. dubna 2013 07:22 )

meli by vych.ci.pat

topyr ( 23. dubna 2013 03:22 )

p*r*d*e*l*n*í ksichty!

Zobrazit celou diskusi