Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tykačova exmanželka se pohádala s léčitelkami: Miliardový bunkr nedostaví?

Autor: ljš - 
22. dubna 2013
12:23

Tajemné esoterické centrum, které se svými dvěma společnicemi staví exmanželka miliardáře Tykače Daniela Kuchtová (48) u Plzně, je možná v ohrožení. Léčitelky se totiž s bohatou investorkou pohádaly a ta se teď chystá projekt měnit.

Nic neděsí místní tolik jako možnost, že obří mohutná stavba, které neříkají jako Kuchtová Maják, ale používají spíš trefnější označení "atomový kryt" nebo "Temelín", zůstane nedostavěná.

"Dnes u mě byla investorka s novým projektantem. Řekli, že chtějí původní projekt změnit, aby byl otevřenější než ten předchozí. Nejvíc se bojím toho, že se stavba nedostaví a zůstane stát tak, jak je," řekl serveru iDnes.cz úředník Vlastimil Pech.

Ani jedna z žen nechce o chystaném projektu mluvit. Léčitelky Daniela Kuňová a Hana Přádovou však nedávno na webu sdružení Avenna, které vyznává filosofii, že nemoci těla jsou odrazem nemoci duše, oznámily, že jim "byla násilným způsobem a s okamžitou platností ukončena spolupráce na daném projektu". Jaké změny v projektu Kuchtová chystá, tak ví pouze ona sama.

Jirka1313 ( 22. dubna 2013 23:46 )

Zcela určitě ne. Zbohatl sběrem starého papíru a též dojídáním po automatech se značného jmění domohl.

Jirka1313 ( 22. dubna 2013 23:44 )

Je to hezký, takový vzdušný.

pohadkamaje ( 22. dubna 2013 19:44 )

Fandím!

ninga ( 22. dubna 2013 16:49 )

z miliardáře Koláčka, který je stíhaný v kauze MUS, se taky stal esoterik. hoch si postavil takové chýšoidní monstrum v Říčanech. že by nějaký virus mezi miliardáři? ale uznávám, že paní Tykačová-Kuchtová bude se svým projektem "Temelínek" těžko k překonání - tohle že nevadí stavebnímu úřadu ???

tamango ( 22. dubna 2013 16:32 )

Chlapče mýlíš se.To jsou peníze nás všech.Až přijde vhodná doba,tak ty koukej zmizet nebo tě dav rozcupuje.Ty miliardy jsou nakradené a jednou je bude muset vrátit.

Zobrazit celou diskusi