Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vdova po atentátníkovi z Bostonu: Terorista jí vymyl mozek a donutil konvertovat k Islámu!

Autor: shp - 
22. dubna 2013
10:06

Její bývalí přátelé o ní říkají, že byla normální americká holka. Pak ale potkala muže, který jí změnil život v peklo. Katherine Russell (24) poznala atentátníka z Bostonu a zamilovala se do něj. Donutil ji konvertovat k Islámu, přerušit studia a porodit mu dítě. Teď už bude po celý zbytek života pro celý svět vdova po teroristovi.

Na střední škole bylo její motto: „Udělej s tím něco, nebo si na to přestaň stěžovat!“ Své přátele urgovala, aby se usmívali a užívali si maličkostí. Pak ale potkala Tamerlana Carnajeva (†26), který jí vymyl mozek a donutil a udělal z života peklo, které pokračuje i po jeho smrti.

Policisté teroristu zastřelili

Tamerlan Carnajev společně s bratrem Džoharem (19) zinscenovali atentát na bostonském maratonu. Při výbuších bomb zemřeli tři lidé a na 180 jich bylo zraněno, minimálně deset z toho vážně. Tamerlan zemřel během zásahu policie o několik dní později. Byl vážně postřelen a po převozu do nemocnice skonal. Jeho bratr má prostřelené hrdlo a v nemocnici.

Je to úplně jiný člověk

Přátelé Katherine, kteří ji znali ze školy, ji poté, co se provdala za Carnajeva a konvertovala k islámskému náboženství, vůbec nemohli poznat. „Je to úplně jiný člověk, vymyl jí mozek,“ řekla britskému Daily Mailu její kamarádka. Podle ní Katherinu terorista dokonce bil. Za svou hloupost bude nyní platit. Celá Amerika ji nenávidí.

eccehomo ( 23. dubna 2013 19:06 )

to ze ti vyskoci 50 clanku neznamena, ze ji Amerika nenavidi. Pokud ctes Anglicky, tak by jsi se docetl, ze se snazili zjistit, jestli se jakkymkoliv zpusobem angazovala, ze odjela k rodicum na RI, ze je vystresovana, atd. Nikde jsem se nemohla docist, ze ji Amerika kolektivne nenavidi. Takze nez zacnes nekoho osocovat, precti si co se pise. Holka byla blba, vzala si Islamistu a bude za to dlouhy roky platit. Ona i jeji dcera, ale proc bychom ji meli nenavidet?

nofar ( 23. dubna 2013 17:13 )

Je mi lito, ale to si mlada dama mela rozmyslet drive.  

wimr ( 23. dubna 2013 07:49 )

možná doufají, možná né, ale proč je lidi navolili v krajských volbách a už si komouši v poho sedí v zastupitelstvech a studenti třeba z jihočeského kraje dělaj petice aby vypadli???

hiawatha ( 22. dubna 2013 19:40 )

Proc ji? Ona nic neudelala. Ale novinari ted na ni poradaji hon!!!

dudinka ( 22. dubna 2013 18:16 )

Kdyby sama nechtěla, nekonvertuje. Která běžná holka si vezme něco takovýho?!

Zobrazit celou diskusi