Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bostonská konspirační teorie: Za masakrem stojí vláda, bratři jsou obětní beránci!

Kam muži utíkají? Patří k nějaké jednotce?
Kam muži utíkají? Patří k nějaké jednotce?  (Autor: Twitter)
Autor: tis - 
21. dubna 2013
09:50

Tragédie, která se uskutečnila v Bostonu má plno nevyjasněných otázek, které vyvstaly s důkladnějším pozorováním případu širokou veřejností a na které zodpovědné orgány odmítají odpovídat.

Po chycení Čečenského studenta Džochara Carnajeva (19) v pátek skončila dramatická bezpečnostní akce. Pravděpodobný útočník se skrýval v lodi na dvoře jednoho z domu ve čtvrti Watertown. Po akci následovala tisková konference, kde se novinář Dan Biondi ptal na nepříjemné otázky agenta FBI, Richarda DesLaurierse, který otázku ohledně identity mužů ignoroval.

Bondiho podle portálu tn.cz zajímala identita mužů s batohy, kteří byli vyfoceni přímo na místě činu. Biondi se totiž na základě vzhledu mužů na fotkách ptal, k jaké patří jednotce a jaký měli v Bostonu úkol. Podle FBI pocházejí snímky od nedůvěryhodných zdrojů, tudíž je podle nich bezpředmětné se jimi zabývat, protože jedině odpoutávají pozornost od hlavního vyšetřování.

Novinář se však nadále dožaduje vysvětlení prostřednictvím svého blogu a v řadách široké veřejnosti nachází podporu.

Důvodu k rozšiřování konspirační teorie, že se vláda pokouší „ututlat“ pravou identitu pachatelů, napomáhají záběry, kde jsou natočeni bratři, kteří byli obviněni z útoku. Na záběrech jsou velmi lehce a vůbec to nepůsobí tak, jako kdyby měli v batozích "papiňáky" s hřebíky.

Kdo jsou tedy ve skutečnosti muži, kteří byli zachyceni na fotografiích? Proč vypadají jako z nějaké jednotky? A opravdu jsou bratři z Čečenska útočníky, kteří způsobili výbuch na bostonském maratonu?


To jsou otázky, na které se možná odpověď nikdy nedozvíme. Jisté ale je, že se spekulace kvůli nejasnostem budou dále šířit.

iribr ( 23. dubna 2013 22:25 )

Ze by byla v Cecensku ropa?

alex0800 ( 23. dubna 2013 07:33 )

CIA už zvládla popravit prezidenta, shodit dvě věže a začít dvě války.. Nějaký ten výbuch je bezpředmětný.. A nikoho nepřekvapí, že to byl zas jen další rok k policejnějšímu státu.. Už teď se cítí spousta známých very unsecure, jak píší.. Což je divné, vzhledem k tomu, co naše propaganda píše.. Přeci by se tam měli mít báječně a né hůře než v totalitních zemích.. Ale tak to tam chodí.. A bude hůř. Když pár mrtvých přinutí občany vzdát se dalších práv a svobod, CIA vyhrává.. Jim nestačí Facebook a spolupráce s Googlem.. Musejí mít pod kontrolou vše.. STOP GLOBÁLNÍMU TOTALITNÍMU STÁTU, KTERÝ SE NA NÁS VALÍ POD ZÁMINKOU NWO A GLOBALIZACE!!! JDE JEN O DALŠÍ ŘÍŠI, KTEROU NEZVLÁDL HITLER VOJENSKY, ONI JÍ IMPLANTUJÍ EKONOMICKOU VÁLKOU S OBYVATELSTVEM!!! NÁRODE, PROBER SE... Vlastenec

pgga ( 23. dubna 2013 00:23 )

Tedy....jak to bylo...Mr. Know it all...

pgga ( 23. dubna 2013 00:22 )

:

misabayerka ( 22. dubna 2013 17:11 )

Asi tak.. Vše se svádí na teroristy, ale problém bude jinde. Stejně jako 11. září! nejhorší je, že to odnesou obyčejní lidé ...

Zobrazit celou diskusi