Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Janoušek vzal milenku do luxusního bazaru: Nakupovali dětské oblečení

Autor: ex, mokk - 
19. dubna 2013
06:34

O milenky je třeba dobře pečovat, o malé levobočky obzvlášť. Toho si je vědom kmotr Roman Janoušek (44). Ve středu proto vyrazil s Annou Tesařovou (29) a jejich nemanželským synkem na bazar luxusního dětského oblečení. Tam je ale odložil a věnoval se kšeftům.

I když obětí Janouškova dvojího života byla v ten den spíš manželka Simona (44), ani milenka nebyla ve své kůži. „Je to špatný, prožívám nejhorší období,“ svěřila se v pražské restauraci, kde se akce konala, kamarádce. „A ztratila se mi prsa,“ prozradila pohublá Anna asi důsledek prožívaného stresu. Kamarádka jí aspoň vychválila krásné vlasy. „Ty vyrostly během dne,“ přiznala Tesařová zručnost kadeřnice.

A Janoušek? Ten Simoně a blonďáčkovi Románkovi (1,5)  věnoval čas, jen když musel.  Jen jednou se u nich zastavil a s malým se pomazlil. „To je můj malý Romeš,“ jmenoval ho vlastní přezdívkou, pod kterou je známý mezi vlivnými.

6010 ( 19. dubna 2013 14:42 )

Janoušek je pro mně odporné stvoření, které vyprodukovala tato doba.Holedbá se s milenkou a parchantem, druhý by chodil kanálama.Z toho čiší, co je dneska za dobu.Takováto stvoření jsou teď na výsluní.O jeho chování na silnici ani nemluvím.Svoloč.

lunatic ( 19. dubna 2013 14:34 )

Já sice p.Janouška NEMUSÍM - jen,co se týká té ZLÉ zmínky o levobočcích;vysvětlete mi někdo,prosím,jak nazvat dnes potomky,které si řada mladých lidí pořizuje MIMO manželství - zejména asi? proto, aby matky takových dětí pobíraly štědrou pomoc od státu - těmto dětem se KDYSI,za první republiky říkalo hanlivě PANCHARTI - s tím se však také neztotožňuji - dítě = JAKÉKOLIV,nemůže přeci za to,jakým exotům se někdy narodí,ne? JEN HOLÁ,zdravým rozumem podložená fakta. Děkuji

peterwilliams ( 19. dubna 2013 11:55 )

brucet by mela cela vlada

sores ( 19. dubna 2013 11:22 )

Konkrétnější příklad bordelu v Česku nemůže už existovat! Jezdí si autem, chodí na koncerty, odjede si k moři. V žádném jiném státě by mu to zákon nedovolil, málem zabil a ještě zdrhnul z místa činu ožralej.Všechny si podplatil a ať se najde jediný člověk včetně soudců, který by odmítnul 100 melounů úplatek.Takový člověk-soudce v Česku neexistuje!Manželce nechal dům také za 100 mega,prostě se topí v miliónech tak to se mu to uplácí.

pepen ( 19. dubna 2013 10:56 )

Dělá dobře-ať ho vyždíme!!!Nakradeno má dost-stát na tyto zloděje neslyší!!!A když je v tom politik Bém-to už vůbec né!!!On vý tolik na celou ODS-že každý drží hubu!!!Kdyby chtěli -dávno sedí skoro polovina politiků!!!To hlavně záleží na nás,ale Češi jsou dementi!!!Tak se tu krade beztrestně!!!Soudy v tom jedou též !!!!Hnusáci!!!!Kdy už to tu vypukne a lidé se neserou!!!!

Zobrazit celou diskusi