Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žárlivec zabil dceru (†12) před zraky matky: Tímhle nožem Johanku ubodal!

Autor: Jan Doležal - 
18. dubna 2013
14:18

Nadevše miloval svou dceru Johanku (†12), a přesto ji zavraždil. A nejenom to. Dvanácti ranami nožem ji ubodal přímo před zraky maminky dítěte, která musela vše sledovat přes internet ze Saúdské Arábie! Chorobný žárlivec Milan T. (64) za to ve čtvrtek stanul před libereckým krajským soudem.

Milan T. z Jablonce nad Nisou zasadil loni v září své dceři kuchyňským nožem 12 bodných ran. Šest z nich zasáhlo srdce a plíci. Johanka byla na místě mrtvá. Vrah před soudem odmítl vypovídat. Do protokolu na policii ale uvedl, že s Johančinou matkou Marcelou D. měl dlouhotrvající spory. Ona pak odjela pracovat do Saudské Arábie, on ale situaci přestal zvládat a dokonce užíval léky na deprese. Přes skype se věčně hádali. Myslel si totiž,  ho podvádí.

V kaluži krve

V den vraždy se znovu hádali. Žena ho prý vyprovokovala otázkou: Co uděláš, sr**ko? Od té chvíle prý nevěděl co dělá. Probral se až v okamžiku, kdy svou dcerku uviděl ležet na podlaze v obýváku v kaluži krve. Vedle její hlavy se válel kuchyňský nůž. „Asi v půl páté ráno mně vzbudil Johančin křik a pláč. Vyběhla jsem nahoru a bouchala na dveře jejich bytu. Milan T. mi otevřel a tvrdil, že se nic neděje. Volala jsem na Johanku a ona mi odpověděla, že je všechno v pořádku, ale přitom pořád plakala,“ vyprávěla u soudu se slzami v očích sousedka z domu Anna D. Johanka prý byla asi měsíc před tragédií zamlklá, nemluvila a chovala se divně.

Vyhrožoval už dřív

„Milan T. už několik týdnů před vraždou vyhrožoval, že naloží sebe i Johanku do auta a napálí to do stromu. Když to bylo podruhé, zavolal jsem policii. Přijeli se sociální pracovnicí, ale řekli, že nemohou nic dělat,“ řekl před soudem nevlastní bratr Johanky Břetislav H. Ti, kteří před soudem včera vypovídali, se shodli, že Milan T. neměl k žárlení vůbec žádný důvod.

Vrah celou dobu seděl na lavici obžalovaných mlčky se sklopenou hlavou. Když ale svědci popisovali jeho soužití s manželkou a dcerkou, rozplakal se. Hrozí mu až 20 let kriminálu nebo výjimečný trest.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

arcaben ( 19. dubna 2013 09:06 )

Píšete stále jen o chlapovi/otci,ale co máma??Tak měla holku sebrat a odstěhovat se....cokoli udělat a ne že vyfuní do ciziny a světe po.er se!!Má ještě dospělého syna,kromě vlastní sobeckosti jí nic nebránilo situaci řeešit adekvátně ke stavu věcí!Teď na něj kydá jen hnůj jaký to byl mag.r a blebleble,když to věděla tak tam dceru neměla nechávat a jezdit do horoucích pekel!!Otec je otcovrah o tom není pochyb,ale notnou dávku viny má i máma!!

wilddog ( 19. dubna 2013 08:32 )

Mohl ji milovat, proč ne, vžyď se tu o ní staral zatímco matka se na to vysrala a odjela si pryč.. Zabít svoje dítě(samozřejmě nejen svoje)je zrůdnost a trest si zaslouží co nejvyšší. Ta matka je taky pěkná kráva, spíš tý bych nevěřil ani slovo. A nevim co sem motáte nějakou etnickou čistotu.. Holka měla smůlu na pošahaný rodiče..

nejkaaaa ( 18. dubna 2013 21:51 )

jj, taky si vzpomínám..mno nevim, nikdy jsem tohle nazažila a nevím jak bych se chovala já..ale je zdravotní sestra (diagnoza), v SA (kde dítě má cenu mneší než starý člověk) takže ta necitlivost je namístě...

nejkaaaa ( 18. dubna 2013 21:45 )

Vina nevina..mít dítě není jen osobní záležitost těch dvou co se na tom kdysi možná z lásky podíleli. Mít dítě znamená být taky zákonný zástupce, dodržovat ty zákony které se týkají rodičovství,je to také občan své země se svými právy, a na to rodiče často zapomínají..snad všichni chápeme, že hlavním je právo žít, a je jedno jestli je to novorozenec nebo 12 letá holčina. Zde vinu vidím i na sociálce, která málo ochránila ta práva vztahující se k ochraně dítěte, ale kdo bude mít snahu to řešet? Ti dva? Jeden dostane pro něj vzhledem k věku flastr do smrti, a ona odjela.Konec pro ty dva,ale kdo to odnesl nejvíc..Dát někomu život totiž neplatí že má právo zas mu ho vzít. A soudy tohle berou z pohledu společenského než rodinné tragédie, na to je totiž už pozdě.

nejkaaaa ( 18. dubna 2013 21:29 )

Chudák dítě co má takové rodiče..bud je dítě rukojmí citů, vydírání anebo to dopadne takhle..sociálka nic dělat nemůže? Hm, to mu nevěřím, musel by jí dát někdo jasný a pádný důkaz. Neznám moc rodin kdy matka je v zahraničí a vydělává peníze na své nadané dítě. Skype je jen náhražka..smutný příběh.

Zobrazit celou diskusi