Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka zavraždila dvě novorozeňata: Je opět těhotná a může zabíjet! Němci vypsali odměnu

Němci se obávají, že by vraždící matka mohla opět zabíjet, má být znovu těhotná
Němci se obávají, že by vraždící matka mohla opět zabíjet, má být znovu těhotná  (Autor: Koláž Blesku, Reprofoto Bild)
Autor: ČTK - 
18. dubna 2013
11:34

Němečtí vyšetřovatelé se obávají, že matka dvou zavražděných novorozenců nalezených předloni v Sasku a loni u Rotavy na Sokolovsku může zabít další dítě. Předpokládají, že může být opět těhotná a mohla by se chtít potomka znovu zbavit.

"Ta žena by mohla být opět těhotná, nebo už je a mohla by své dítě znovu zabít," uvedl šéf vyšetřovatelů Michael Mundt. Kriminalisté podle něj odebrali přes 2200 vzorků DNA žen z okolí saského Schwarzenbergu, kde bylo v lednu 2011 nalezeno tělo prvního novorozence v kontejneru s obnošeným oblečením.

Druhé mrtvé dítě bylo objeveno ve 30 kilometrů vzdálené Rotavě loni v červnu. Následné testy ukázaly, že se jednalo o bratry. Německá policie předpokládá, že v obou případech šlo o nechtěná těhotenství a jejich matka má zjevně problémy s tím, jak zabránit otěhotnění. Už dříve vypsala za informace, které povedou k jejímu dopadení, odměnu 5000 eur (129.000 Kč).

Kriminalisté se domnívají, že pachatelkou je nejspíš Němka. "Odložení jednoho z dětí v Česku byl jistě zastírací manévr," uvedl Mundt, podle něhož na německý původ ženy ukazuje i ručník ještě z dob Německé demokratické republiky, ve kterém byl zabalen první kojenec.

Podle Mundta se prověřuje i možná spojitost tohoto případu s nálezem mrtvého dítě minulý pátek u Prahy. "DNA ale zatím nebylo porovnáno," poznamenal.

e.44 ( 18. dubna 2013 14:04 )

Protože někteří chlapi trpí "sexuální posedlostí těhotnou ženou" tedy maiesiofilií...... Nedávno mi to náhodou vyjelo když jsem zkomolila slovo zadané do vyhledávače

horstfuxteleshop ( 18. dubna 2013 13:31 )

a proč jim platí víc???

alex0800 ( 18. dubna 2013 12:56 )

A není to náhodou o tom, že se zbavuje svých "pracovních úrazů"? Asi by měli hledat mezi děvami prodejnými.. Hnus, že se tak někdo, navíc matka, může zachovat!!

krejzinka ( 18. dubna 2013 12:42 )

Takovou zrůdu bych použila na testování místo zvířat!! :/

lunatic ( 18. dubna 2013 11:57 )

Nevíte kolik je ta odměna ? Podezřelou dodám ...

Zobrazit celou diskusi