Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Úchyl ve Strakonicích: Svlékal se a onanoval před školačkami

Policie ve Strakonicích vypátrala muže, který onanoval před školačkami (ilustrační foto)
Policie ve Strakonicích vypátrala muže, který onanoval před školačkami (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Vlaďka Hradská - 
17. dubna 2013
15:36

Muž, který se svlékal u základních škol a při tom onanoval, děsil malé dívky ve Strakonicích. Policisté ho nyní díky městským kamerám a častým hlídkováním u škol vypátrali.

„Nejdříve si ho všimly čtyři žákyně 6. třídy o polední přestávce nedaleko školy. Měl stažené kalhoty a onanoval. Školačky utekly a vše nahlásily učitelce. Ta okamžitě volala policii,“ řekla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Ještě ten den, ale o hodinu později, zastavilo u jiné základní školy vozidlo dívku (11). Řidič se ptal, zda ho chce vidět nahého a přitom onanoval. Šokovaná školačka utekla domů a svěřila se matce. Ta také vytočila linku 158. „Popis pachatele se shodoval. Policisté i se strážníky posílili hlídky u škol. Pohyb jeho auta zkoumali ze záznamů městských kamer. Zjistili, že muž (29) se u škol objevoval častěji. Když si pak pro něj přijeli, ke všemu se přiznal,“ řekla policejní mluvčí.

Podle zjištění Blesku sledovali okolí škol strážníci a policisté v civilu asi měsíc. Nyní vyšetřovatel čeká na sexuologický posudek soudního znalce a pak rozhodne, co dál. Zatím je exhibicionista podezřelý z výtržnictví.

japos22 ( 17. dubna 2013 19:14 )

Že se nestydí

Zobrazit celou diskusi