Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka ztracené Maddie: Únosci jsem schopná odpustit!

Autor: ljš - 
17. dubna 2013
10:59

Není den, aby nemyslela na to, co se stalo s její ztracenou dcerou Maddie. Kate McCann (45) nepřestává doufat, že její holčička žije někde ve spokojené rodině, je živá a netrpí.

Kate McCann v rozhovoru pro Daily Telegraph řekla, že by dokázala odpustit komukoli, kdo její dceru unesl, přestože poslední léta strávila hlubokým opovržením vůči člověku, který ji o dceru připravil. Kate, která je matkou ještě osmiletých dvojčat, si ale uvědomila, že musí přestat přemýšlet o motivu, který pachatele k únosu vedl.

"Myslím, že bych únosci Maddie pravděpodobně dokázala odpustit za jakýchkoli okolností. Nevím, jestli je to prostě proto, že jsem silnější, nebo proto, že to, že mu neodpustím, mi k ničemu není," řekla maminka ztracené Maddie.

"To, co se stalo, nejde vzít zpátky, a já se nechci nechat pohltit nenávistí a hořkostí. Roli samozřejmě hraje také soucit. Říkám si, jaký druh člověka to asi musel být, aby mohl tohle udělat. Odpuštění je vždycky snazší, cítíte-li lítost," uzavřela žena, která spolu s manželem pátrá po své dceři už téměř šest let.

fionora ( 17. dubna 2013 13:59 )

Tak já nevím, ale zažila jsem v zahraničí některé rodiče, kteří nechávali děti v hotelu samotné a šli se bavit. Divili se mi, že s nimi nejdu a to jsem sebou měla 3leté dítě. Držím palce ať se dceruška najde, naděje umírá poslední.

aanitaa ( 17. dubna 2013 13:03 )

Neverim, ze byla unesena ,nemuzu si pomoct ,ale urcite v tom maji prsty rodice.V zivote bych nenechala vecer deti bez dozoru a uz vubec ne v cizi zemi .

Zobrazit celou diskusi