Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jak mohl přežít? Čech ujížděl na Slovensku před policií: Takhle zdemoloval auto!

Takhle dopadl vůz českého řidiče, který na Slovensku ujížděl před policií
Takhle dopadl vůz českého řidiče, který na Slovensku ujížděl před policií  (Autor: Policie SR)
Autor: simao, INT - 
16. dubna 2013
14:09

Rychle a zběsile ujížděl český řidič Miroslav (36) po slovenské dálnici před policií, když v tom nezvládl řízení a došlo k nehodě. Při pohledu na vrak jeho auta je s podivem, že nehodu bouračku přežil bez větší úhony!

K nehodě došlo o víkendu v nočních hodinách u slovenských Piešťan. Řidič jel podle slovenské policie rychlostí přes 170 kilometrů v hodině na úseku, kde je klasicky povolená sto třicítka.

Miroslavovu rychlost však policie pomocí radaru změřila a začala řidiče pronásledovat. Na výzvu k zastavení vozidla nereagoval, a tak došlo k honičce, obvyklé v akčních seriálech typu Kobra 11.

Čech nadále zrychloval, zkoušel policistům ujet, ovšem nakonec marně. Nezvládl řízení a boural při sjezdu z dálnice. "Nepřizpůsobil rychlost jízdy, narazil do obrubníku, do sloupu veřejného osvětlení a následně do stromu," řekl serveru Novinky.cz trnavský policejní mluvčí Michal Hanus.

Při honičce Čech také naboural dvě další auta. Po silném nárazu zbyl z jeho vlastního vozu jen vrak, dokonce z jeho Škody Superb vylétl motor. Miroslav však nejen že přežil, utrpěl dokonce jen lehké zranění nohy! Při dechové zkoušce u něj policisté alkohol nezjistili.

jeromeklapka ( 1. prosince 2013 14:00 )

Koľko vtipu a nadhľadu od diskutérov...a iba desiati!?Ale Rolincová na českej vozovke...

lo2f ( 16. dubna 2013 22:28 )

Takhle to dopadá když sedne za volant střízlivý.

a777 ( 16. dubna 2013 19:36 )

Tvůj nick hovoří za vše...

dobrotka ( 16. dubna 2013 14:36 )

"Nepřizpůsobil rychlost jízdy, ... Cemu neprizpusobil rychlost jizdy? ...je s podivem, že nehodu bouračku přežil… Takze prezil i nehodu i bouracku

frantacizek ( 16. dubna 2013 14:34 )

aaa škodovka si objednala reklamní článeček, že jakože prošla crash testem

Zobrazit celou diskusi