Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zloději ukradli diamanty za stovky milionů: Pojišťovna nabízí milion a čtvrt odměnu

Zloděj si říká Konstantin Lebekin. Pojišťovna nabízí odměnu jeden a čtvrt milionu korun za informace, které povedou k dopadení zlodějů.
Zloděj si říká Konstantin Lebekin. Pojišťovna nabízí odměnu jeden a čtvrt milionu korun za informace, které povedou k dopadení zlodějů.  (Autor: Blesk - David Malík, Policie ČR)
Autor: jh - 
15. dubna 2013
16:24

Sebevědomé chování a znalosti drahých kamenů pomohly obratnému zloději ukrást loni v červenci diamanty za stovky milionů korun.  Za jejich vrácení můžete získat až půl milionu eur.

Konstantin Lebekin – falešná identita muže, který si přes ruskou pobočku obchodu s drahokamy objednal v Praze opracovaný poklad v hodnotě dvě stě milionů korun. Bezpečnostní kameru i zraky obchodníků ošálil tak hbitě, že si nikdo nevšiml výměny diamantů za prachobyčejné zirkony.

„Mluvil rusky a je předpoklad, že pochází z některého státu bývalého Sovětského svazu,“ prozradil policejní mluvčí Jan Daněk. Pojišťovna, jež pravděpodobně škodu svému poškozenému klientovi už vyplatila, se nechce smířit s tím, že policie po roce nemá žádnou stopu.

„Jeden a čtvrt milionem korun odmění pojišťovna člověka, který poskytne informaci vedoucí k nalezení diamantů. Až přes dvanáct milionů dostane ten, kdo diamanty vrátí,“ tlumočil výzvu nejmenované pojišťovny její advokát Jiří Jarušek.

Video  policie pátrá po lupiči diamantů  - redakce Blesk.cz
Video se připravuje ...

jahodove_ticho ( 15. dubna 2013 20:06 )

nic podstatnýho, jen nějaký kydy o smrdícím rusákovi zakopanym 20m pod zemí...

cinderella1 ( 15. dubna 2013 18:39 )

I don't understand!

ko.ko.tek.. ( 15. dubna 2013 17:40 )

ремонт "похоронили"

ko.ko.tek.. ( 15. dubna 2013 17:38 )

RUS которых воняет, дерьмо там ждать, RUS найдет вас, даже если вы были Zakopanej двадцати метров под землей.

Zobrazit celou diskusi