Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rok po smrti Kristínky (†16): Dcerka jí do nebe posílá pusinky

15. dubna 2013
18:26

Nikdy na ni nezapomenou. O víkendu to byl přesně rok, co na železničním přejezdu poblíž Devínského jezera na Slovensku zemřela Kristínka (†16). Rodiče se z její smrti stále nevzpamatovali. Usměvavou a bezstarostnou Kajlu, jak jí říkali, jim připomíná její dcera Chiara (1).

Tragická nehoda, při které zbytečně vyhasl život mladé dívky, se stala minulý rok - v pátek třináctého. Peter, který podle policie nechal na železničním přejezdu auto s Kristínou a sám utekl, sedí za mřížemi. Za její smrt si odpykává tři roky a na pět let dostal zákaz řízení.

Blízcí prožívají ztrátu milované Kristínky velmi těžko. Kromě rodičů i její životní láska Dominik Petruš (20). Chodili spolu pět let a ze společné lásky se jim narodila dcerka Chiara. Děvčátko přišlo o maminku, když jí bylo jen pár měsíců. Přesto ale ví, že někdo v jejím životě chybí. Rodina ji vychovává tak, že na svou mámu nikdy nezapomene.

"Učíme ji, že maminka j v nebíčku a stále se na ni dívá. Kdykoliv se Chiara podívá k nebi, usměje se a pošle tam pusinku. Občas jí něco nakreslí a to pak odneseme Kristínce ke křížku u kolejí a zapálíme jí svíčku," řekla Novému Času smutným hlasem Dominikova matka.

montevideo ( 16. dubna 2013 17:08 )

Pravda. Je to poněkud nevkusné .

nicol30 ( 16. dubna 2013 08:53 )

Taky to nějak nechápu. Od 11 ne-li dřív spolu chodili a v 15 si z velké lásky spíchli miminko, to má někoho dojmout? Rodiče o tom asi věděli. No síla. Chudák to mimi.

manizna ( 16. dubna 2013 08:41 )

no,to už je naše malá nemoderní,je jí 13 let a galána ještě nemá,ale holčička je sluníčko a místo velké dcery mají malého prcka

paula ( 16. dubna 2013 06:34 )

Taky mi to nějak nevychází ...

majojo ( 16. dubna 2013 03:39 )

Ono význam slova bulvár býval kdsi jiný. Byly to takové kavárenské drby. Ovšem pak se toho chopili podnikatelé - a samozřejmě tomu nemohli dát název jako žumpa, stoka, kanál, hnojiště. Chudák bulvár k tomu přišel docela nevinně. Stejně jako ta ubohá poctivě se živící hyena nebo sup.

Zobrazit celou diskusi