Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na Slovensku ubodali na ulici právničku (†35): Nůž jí zarazili okem do hlavy!

Autor: shp, Nový Čas - 
15. dubna 2013
15:36

Přímo před jejím domem napadli v bratislavské Karlové Vsi právničku Ľubicu Kolesárovou (†35). Neznámý útočník ženu pobodal na hlavě a krku. Právnička po jedenácti hodinách v nemocnici nakonec brutálním zraněním podlehla.

Kolesárová se vracela v neděli do svého domu. Kolem desáté hodiny ji napadl neznámý útočník nožem. Zasadil jí několik ran do krku a do hlavy. Sousedé právničky ji poté viděli v kaluži krve na zemi z balkónu a okamžitě zavolali záchranku.

Nožem do oka!

Podle nepotvrzených zpráv, které zjistil slovenský Nový Čas, pronikl ženě při útoku do hlavy nůž skrze oko do hlavy. Další rány utrpěla na krku. „Po více než jedenácti hodinách od převozu do nemocnice podlehla zraněním,“ řekla mluvčí Univerzitní nemocnice v Bratislavě Petra Stano Maťašovská.

Její manžel spáchal sebevraždu

„Vyšetřovatel začal trestní stíhání ve věci trestného činu ublížení na zdraví,“ prohlásil policejní mluvčí František Peczár. Pachatelovi hrozí čtyři až deset let vězení. Více kriminalistických odborníků se ale shoduje, že šlo o vraždu. Právnička byla vdova po advokátovi Jurajovi Kolesárovi (†55), který před dvěma lety spáchal sebevraždu.

jeromeklapka ( 15. dubna 2013 22:38 )

Čo vy neviete čítať?Páchateľovi trestného činu ublíženia na zdraví s následkom smrti hrozí 4-1O rokov...A ZA tým je veta:ale viacerí kriminalistickí odborníci sa zhodujú v tom,že išlo o vraždu...Ergo,trest bude vyšší

qqqq ( 15. dubna 2013 18:59 )

Vrahovi hrozí čtyři roky vězení ? Slovenské zákony jsou ještě horší než naše zlodějské . To jim nezávidím.

reknirmareno ( 15. dubna 2013 18:40 )

Krom jineho svedcila proti ruske mafii.

mememumu ( 15. dubna 2013 17:47 )

Ona byla exekutorka?

mememumu ( 15. dubna 2013 17:47 )

Ona byla soudkyně?

Zobrazit celou diskusi