Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapeček (2) vypadl ze 4. patra: Vezli ho do nemocnice, otec v klidu utíral krev

Okno ve 4. patře zůstalo po tragédii otevřené. Otec chlapečka šel uklidit následky pádu
Okno ve 4. patře zůstalo po tragédii otevřené. Otec chlapečka šel uklidit následky pádu  (Autor: Foto Blesk – Ladislav Křivan)
Autor: rvs - 
15. dubna 2013
04:30

Nešťastná náhoda, nebo trestuhodná nedbalost rodičů? Policisté zjišťují, co bylo příčinou hrozivého pádu chlapečka (2) z okna ve čtvrtém patře domu v pražských Nuslích. Blesk zachytil otce dítěte, jak po nehodě vytírá krev, která po pádu zůstala na chodníku.

Chlapečka odvezla záchranka do nemocnice s těžkým zraněním hlavy, ale živého. Policie nyní vyšetřuje, jak k pádu z výšky asi čtrnácti metrů mohlo dojít. Okno bylo údajně příliš vysoko na to, aby si ho dítě samo otevřelo.

Rodiče se prali

Podle lidí z okolí se z bytu v ulici Pod Vilami, kde rodiče s malým dítětem bydleli, často ozýval hlasitý křik. „Často si sprostě nadávali a prali se. Ona byla vyléčená alkoholička, každé ráno chodila na antabus. Sociálka jí údajně pohrozila, že jestli bude pít, dítě jí vezme,“ prozradil Blesku jeden ze sousedů v domě.

Táta s mopem

Bezprostřední reakce táty dítěte byla velice podivná. Zatímco jeho syna odvezla záchranka a zhroucenou ženu měl v péči policejní psycholog, on šel mopem otřít krev, která po pádu zbyla na silnici před domem. „Vypadal, že je úplně v klidu. Paní plakala a křičela, on neřekl ani slovo, jen utíral krev,“ popsal soused.

brumbambulinka ( 17. dubna 2013 14:41 )

Nevím, stát se může cokoliv. Bohužel je těchto případů víc než dost. Je pravda, že to nejsou ideální rodiče, ale snažili se. Každopádně jsem pro, aby alespoň jeden z nich šel za mříže. Bohužel, tohle si prostě rodiče musí ohlídat, to se nedá nic dělat..A článek je trochu přehnaný..

e.44 ( 15. dubna 2013 19:41 )

Ne, proč? Jenom jsem dala příklad z vlastního života, že člověk rozhodně nemusí být bezcitný nebo dokonce viník, když hned po neštěstí nebrečí, nelamentuje, ale jde něco dělat.

peterwilliams ( 15. dubna 2013 15:32 )

ten jeho fotr muze byt polocikora

peterwilliams ( 15. dubna 2013 15:31 )

peterwilliams ( 15. dubna 2013 15:30 )

Zobrazit celou diskusi