Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Neuvěřitelná nehoda: Řidič (38) poslal vůz na střechu chatky

V osadě Hájovka patřící k Příboru na Novojičínsku se 14. dubna stala kuriózní nehoda.
V osadě Hájovka patřící k Příboru na Novojičínsku se 14. dubna stala kuriózní nehoda.  (Autor: ČTK)
Autor: ljš, ČTK - 
14. dubna 2013
18:09

Že jezdit rychle se nevyplácí, se přesvědčil osmatřicetiletý řidič v Příboře na Novojičínsku. Muž s autem vylétl ze silnice a skončil s ním zaklíněný svisle ve stěně rekreační chatky.

"Za dnešek evidujeme více nehod. Při jedné z nich, která se stala v Příboře, skončil osobní vůz svisle zaklíněný ve stěně chatky, řekl policejní mluvčí Zbyněk Tomšík.

Jedna z nehod se stala po 12:30 v osadě Hájovka patřící k Příboru. Osmatřicetiletý řidič tam podle policejního mluvčího zřejmě v zatáčce nepřizpůsobil rychlost a na štěrku dostal smyk. Vrazil do stromu, od něj se odrazil a skončil svisle zaklíněný do stěny dřevěné zahradní chatky. Přitom zřejmě přeletěl i plot, který chatku odděluje od silnice. Přední část vozu se zaryla do země. Řidič byl se zraněním převezen do novojičínské nemocnice.

jahodove_ticho ( 14. dubna 2013 20:48 )

jestli chcete fotku s podpisem, tak pilot tý CUPRY má na seatforu nick "luk"...

wimr ( 14. dubna 2013 19:11 )

anebo i do pr.dele,

franta15 ( 14. dubna 2013 18:18 )

Ta diva musí být z nějakých divokých vajec. Kdyby chtěl to samé někdo vědomě udělat, tak by se mu to nemohlo podařit. To je vděk rodičům, buď je to jejich auto nebo jí ho zaplatili. Jestli o tom něco víte tak napište jak se z toho auta dostali dolů. Na to tam museli přivézt dost velký žebřík...

Zobrazit celou diskusi