Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Odveta z Moskvy: Ohlásila protiopatření proti 18 americkým představitelům

MOskva rychle odpověděla na sankce z ameriky.
MOskva rychle odpověděla na sankce z ameriky.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
13. dubna 2013
22:20

Moskva opravdu rychle odpověděla na páteční oznámení sankcí proti ruským činitelům. Jako odvetu ohlásila protiopatření proti 18 americkým představitelům.

Moskva ohlašuje protiopatření proti 18 americkým představitelům. Jde o odvetu za páteční oznámení amerických sankcí proti 18 ruským činitelům zařazeným do tvz. Magnitského seznamu ruských hodnostářů, podléhajících americkým sankcím kvůli porušování lidských práv.

Podle Moskvy americký krok poškodil vzájemnou důvěru.

allblacks ( 14. dubna 2013 16:34 )

Honzohatori, to je zajimave, co jsi napsal. Jeste bych rad vedel, co je to za lidi, ta jedina vlada, kde sedi a tak. Nekdo mi kdysi rikal, ze svet ridi nejaka rodina o asi dvanacti clenech. Mne spis pripada, ze svet ovlada showbyznys. No, nechame se prekvapit, jak to vse dopadne, ale pochybuju, ze v tehle podobe to vydrzi. neco se stane a az se to vse da do pohybu, bude to apokalypsa.

hanzohatori ( 14. dubna 2013 16:19 )

 Je chyba vidět nepřátele na východě, na západě, nebo kdekoli v konkrétní zemi. Skutečný nepřítel manipuluje všemi státy přes finanční moc. Nejde o nic jiného než o světovládu, přičemž USA jsou používány jako beranidlo v prosazování jediné globální vlády. Jako demokratická země jsou už téměř zničeny, což je součást plánu, protože centrum moci se přesouvá na Blízký východ. Využít a zneužít takto potenciál nejsilnější země světa je vskutku ďábelský plán. Kdo myslíte, že skutečně vládne? Demokrati, republikáni? Obama? To jsou jen viditelné loutky, které prosazují plány svých dohlížitelů. Jinak to není ani u nás.

mrtvejkomunista ( 14. dubna 2013 13:47 )

mrtvejkomunista ( 14. dubna 2013 13:47 )

Kolik ti je, blbče?

mrtvejkomunista ( 14. dubna 2013 13:46 )

Zobrazit celou diskusi