Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Třináctiletý Kim Čong-un ve škole: Diktátor zpíval v Pomádě!

Autor: shp - 
10. dubna 2013
18:12

Dnes nemyslí na nic jiného než na vyhlazení Spojených států, zotročení Jižní Koreje a možná i na světovou nadvládu. Před sedmnácti lety to byl hlavně tanec, zpěv a holky, co diktátora Kim Čong-una zajímalo! Dokonce hrál ve školní adaptaci muzikálu Pomáda.

Zatímco dnes je vládcem komunistické Severní Koreje, který vyhrožuje atomovým útokem Spojeným státům a jejich spojencům, ve třinácti letech to byl nadaný student, přátelský spolužák a vcelku nadaný tanečník a zpěvák. Děti v jeho třídě ale neměly ponětí, o koho jde. Ve škole ve švýcarském Bernu, kde studoval od roku 1998, totiž vystupoval pod falešným jménem.

Nagelovaný vůdce

Mohlo by se zdát, že kromě basketbalové ligy NBA a jejího bývalého hráče Dennise Rodmana, který je jeho dobrým kamarádem, Kim Čong-un nenávidí vše americké. Při jeho studiích ve Švýcarsku tomu ale tak nebylo. Při muzikálu Pomáda, ve kterém hrál, tančil a zpíval, si dokonce oblékl koženou bundu, nasadil černé brýle a negeloval vlasy.

Z hubeňoura se stal cvalík

Kim Čong-un byl jako třináctiletý pořádně vyhublý, samá kost a kůže. Jeho fyzické disproporce jsou na hony vzdálené jeho současné zavalité podobě. I když Severní Korea trpí hladomorem, svému vůdci vaří kuchaři zřejmě nadmíru dobře. I když deník The Sun tvrdí, že jde o severokorejského diktátora, Washington Post to zpochybnil. Prý jde o jeho bratra.

phantomas ( 10. dubna 2013 22:25 )

Haničko, táhni už konečně do hajzlu.

jahodove_ticho ( 10. dubna 2013 21:11 )

To jsou fotky z nějaký školy pro postižený? Tam nevypadá nikdo jako duševně přítomen

karelhlavaty ( 10. dubna 2013 20:14 )

chcípni už...

karelhlavaty ( 10. dubna 2013 20:13 )

Komunista. Tak proč vás to překvapuje?

ooo.4 ( 10. dubna 2013 20:09 )

Sybila mluvila o žlutém nebezpečí. Ale z KLDR to není, bude to odjinud.

Zobrazit celou diskusi