Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dobrá zpráva: Policisté našli pohřešovanou Elišku (9)!

Policie našla devítiletou Elišku Švandovou z Vlčnova
Policie našla devítiletou Elišku Švandovou z Vlčnova  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš, sč - 
10. dubna 2013
15:07

Rodiče devítileté Elišky Švandové Elišce Švandové z Vlčnova na Uherskohradišťsku si mohou oddechnout. Policisté jim sdělili skvělou zprávu, jejich dcera se v pořádku našla!

Elišku našli policisté pomocí vrtulníku s termovizí, když ji spatřili, jak sedí sama v poli u lesa nedaleko benzínky. V tu chvíli si dívky všiml i náhodný kolemjdoucí.

Eliška se ztratila v úterý, když šla z hudební výchovy domů. Od včerejška přitom ušla asi 10 kilometrů. V noci se skrývala v lese v seníku. "Jsme šťastni, že se našla. Je jen podchlazená, jinak v pořádku," řekl Blesk.cz starosta města Jan Pijáček, který byl od noci v terénu a pátral po ní spolu s ostatními.

Do akce byly nasazeny desítky hasičů a policistů, včetně psovodů. Policisté po přistání vrtulníku předali holčičku záchrance, která ji odvezla na vyšetření do nemocnice.

Eliška se přitom domů nevrátila už loni v lednu, když ve škole dostala poznámku a bála se. Je proto možné, že problémy ve škole vedly k jejímu útěku i tentokrát.

natasa2013 ( 14. dubna 2013 21:24 )

prosíím? to sa ako vyjadruješ? jediný kto tu je štetka si ty! a len tak pre zaujímavosť to sú jej vlasy žiadna farba!!!

natasa2013 ( 14. dubna 2013 21:21 )

TO je ohromné ako tu všetcia píšete vlastné dedukcie aká je malá manipulátorka alebo rodičia sú tyrani, alebo ju otec zneužíva SA UVEDOMTE!! ako sa môžete takto ohavne k niečomu vyjadrovať keď o tom hovno viete???? Ste len primitívni ludia ktorí dokážu len ostatných urážať a šikanovať tak ako to aj Eliške robia v škole!! A čo sa týka jej vyspelosti, ona za to nemôže ako vyzerá, aké má hormóny.

natasa2013 ( 14. dubna 2013 21:15 )

áno jej oči sú smutné lebo ju v ŠKOLE!!! týrajú tie zákerné decká

aluman ( 11. dubna 2013 23:19 )

Já to umím a poslední článek mi dává zapravdu.

keep.smiling ( 11. dubna 2013 22:21 )

ale kdepak...) musíte umět číst v celé tváři, vypadá starší, je to s největší pravděpodobnosti dívenka, která ví, jak na rodiče,.,..

Zobrazit celou diskusi