Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šílené: Krkavčí matka (22) ubila svého synka (†2) k smrti!

Chlapce jeho matka ubila k smrti - ilustrace
Chlapce jeho matka ubila k smrti - ilustrace  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
9. dubna 2013
14:11

Krkavčí matka (22) opakovaně brutálně bila svého chlapečka. Mlátila ho surově do hlavy, až skončil minulý týden v bezvědomí v nemocnici. Tam mu ale už nedokázali pomoci. Matku už policie obvinila z těžkého ublížení na zdraví, zadržen byl i její přítel.

Dítě utrpělo fatální poranění na hlavě. Když ho v nemocnici přijímali, všimnuli si lékaři, že má na těle velké množství modřin. Při pitvě navíc objevili i další starší zranění. Zalarmovali tak policii.

Domácnost plná hádek

Ta matku už zadržela a obvinila z týrání. V souvislosti s případem byl zadržen i její přítel. Oba byli obviněni z těžkého ublížení na zdraví. „S ohledem na citlivost případu a probíhající úkony trestního řízení není možné v této chvíli sdělit bližší informace,“ řekla mluvčí policie Soňa Štětínská. Podle sousedů byla domácnost páru velmi rušná a často z ní byly slyšet hádky.

ppadys13 ( 14. dubna 2013 21:53 )

oba dva vyhledat,odchytit a okamžitě zastřelit,takoví hajzli nemají právo na život

vankr ( 14. dubna 2013 21:05 )

Titulek článku je nesmysl.Krkavci se o mláďata starají vzorně. Což se nedá tvrdit o zmíněné lidské zrůdě,slovo matka nelze použít!

zelena.karkulka ( 9. dubna 2013 22:10 )

Kamarádka mi popisovala,jakk v Praze ve vedlejší bytě pořád brečí dítě,když jsem jí řekla,ať to jde ohlásit nebo aspoň zavolat tak nechtěla a ještě na mě byla naštvaná,když jsem se na to podruhé ptala.Lidi na to kašlou prostě.

peterwilliams ( 9. dubna 2013 15:28 )

TREST SMRTI A PO CELE EVROPE

peterwilliams ( 9. dubna 2013 15:26 )

juky

Zobrazit celou diskusi