Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lady Thatcherová (†87) zemřela v luxusním hotelu: Děti na ni kašlaly

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: psch - 
9. dubna 2013
12:19

V pondělí zemřela Margaret Thatcherová (†87) po záchvatu mrtvice. Kdo by si byl myslel, že své poslední dny trávila doma se svojí rodinou, je na omylu. Její nejbližší jí byla její ošetřovatelka Kate, která s ní byla až do poslední chvíle.

Ani velké bohatství, ani perfektně nastartované životy nepřiměly děti Margaret Thatcherové, aby s maminkou a bývalou britskou premiérkou trávily více času. Navštěvovaly ji velmi zřídka, proto jí byla nejbližší osobou její ošetřovatelka Kate.

Syn Mark (59) se místo návštěvy nemocné matky oddával radovánkám na Barbadosu, pro změnu dcera Carol si užívala lyžovačku v luxusním rezortu švýcarského Klosterosu. Zábavu sice oba měli na prvním místě před matkou, v době, kdy zemřela, ale byli po jejím boku.

Zemřela v hotelu

Místo, aby železná lady svoje poslední dny trávila ve svém čtyřpatrovém domě, byla v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Ritz, kam jí pozvali i s personálem, aby nemusela na stará kolena čelit schodům v domě.

V hotelu v centru Londýna trávila Thatcherová delší čas. Bylo to její oblíbené místo, kde ráda odpočívala. Uchýlila se tam už v lednu, kdy prodělala operaci močového měchýře.

kamjdu ( 11. dubna 2013 21:27 )

jeromeklapka ( 9. dubna 2013 19:23 )

Asi preto mala ošetrovateľku,nie?!Márnosť tieto médiá trapné - načapajú nakupovať Vilhelmovú:ako to,že je sama na nákupe!?Umrela v hoteli neznamená,že bola opustená.Možno dcéra odišla polhodinu predtým.Vy trávite celé dni,hodiny s rodinou????A keď bývate v inom meste,krajine? Zoberiete si dovolenku na pár rokov,lebo mama možno umrie?

fandamilan ( 9. dubna 2013 17:36 )

Děcka moc dobře věděly jakou kurv. mají za matku.

aston70 ( 9. dubna 2013 17:22 )

At je Vam zeme lehka.

majojo ( 9. dubna 2013 17:19 )

Na rozdál od našich většinou byvších politiků, já ji ráda neměla. A že na ni děti kašlaly? Stejně jako ona na ně. Když si měla zvolit, jestli být mámou nebo političkou, zvolila to druhé.

Zobrazit celou diskusi