Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Demolice! Chtějí zbourat dům Zemanové: Je s ní těžká řeč, říká starosta

Autor: psch, Eva Pospíšilová - 
8. dubna 2013
19:58

Tady jde o život! Obyvatelé obce Miletín na Jičínsku se bojí každého dalšího dne. Nikdo totiž neví, co se v dalších dnech stane s ruinou Blanky Zemanové (68), první ženy prezidenta Miloše Zemana. Jestli spadne... a v horším případě, jestli někoho zavalí a zabije!

Zemanová dostala od obce velice jasné ultimátum, které hovoří za vše. Buď ruinu prodá, nebo ji věnuje obci. A pokud se tak nestane, polorozpadlý prohnilý dům obec zbourá. A náklady půjdou logicky za Zemanovou.

Obyvatelé mají z ruiny strach, starosta zakročil. „Je to nebezpečné, bojíme se, že to spadne a ještě se někomu něco stane,“ zdůvodnil obavy starosta Miletína na Jičínsku Miroslav Nosek pro deník Aha!.

Tvrdohlavá Zemanová

Blanka Zemanová se k řešení situace příliš nemá. I když na jednání obce přišla, o zbytku se příliš nemíní bavit. „S ní je těžká řeč,“ posteskl si starosta. O prodeji domu se mluvilo už minulý rok na podzim, kdy za dům chtěla 250 tisíc.

To, že ruina zdaleka takovou hodnotu nemá, nechtěla ani slyšet. Natož aby slevila a domu se opravdu zbavila – snaží se o to už rok. „Připadá mi, že ona vůbec neví, kolik co stojí. Doporučoval jsem jí, ať to někomu dá a ještě k tomu něco přidá, ale na to ona nechce slyšet,“ zlobí se starosta Nosek.

va45 ( 9. dubna 2013 16:29 )

Nemůžu si pomoc ale jseš blb.Už vidím jak bys Xmanželce boural barák aqdotoval ji.Zeman je už 20 let ženatý s jinou a má svoji rodinu.Syn už je hodně moc starý aby se o sebe staral sám.

pepazdp ( 9. dubna 2013 12:45 )

O jakou pointu tu pořád žebráš????? Podvedeny napsal blbost a vo tom to celý je

amarize ( 9. dubna 2013 08:58 )

škoda, ze se rozvedli, Blanka jako první dáma by určitě reprezentovala s úsměvem na líci

reggina ( 9. dubna 2013 06:37 )

Pokojova teplota

pgga ( 9. dubna 2013 05:25 )

Neboj...in White House si z CR Nikdo Urcite nic nedela...

Zobrazit celou diskusi