Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Výpověď vraha (20) Petry (†15): Vyspal jsem se s ní, zabil ji, osprchoval se a šel spát

Autor: shp - 
6. dubna 2013
19:35

Vrah Petry (†15) Michal K. (20) z Jihlavy se s ní seznámil na diskotéce. Chtěl ji dostat do postele, a tak ji pozval k sobě domů. Ona však při sexu chtěla přestat, a tak ji vyhodil z okna. Když pád ze čtrnácti metrů přežila, vzal ji nazpátek do bytu, kde ji s kumpánem zabil. Poté se jakoby nic osprchoval a šel spát.

Jihlavský Deník získal od kriminalistů výpověď vraha Petry. Michal jim popsal, že se s dívkou seznámil na diskotéce, kde mezi nimi přeskočila jiskra. Pozval ji tedy k sobě domů a ona souhlasila. Nejdřív dorazil domů Michal, když přišla později Petra, začali se svlékat již mezi dveřmi.

Nechtěla pokračovat v sexu, a tak ji vyhodil z okna

Během sexuálních hrátek se ale Petře něco nelíbilo a chtěla po Michalovi, ať přestane. Když pokračoval, pohrozila mu, že na něj zavolá policii. To mladíka šíleně rozzuřilo, a tak ji chytil zezadu mezi nohama a vyhodil ven z okna. Nebohá dívka ale pád ze čtrnácti metrů na betonovou dlažbu přežila. Michal si tak na řešení problému s ní zavolal kumpány.

Uškrtili a udupali ji

Mezitím vynesl zraněnou Petru, která ležela nahá na zemi, zpátky do bytu. Trvalo 20 minut, než dorazili Tomáš Z. (20) a Jakub D. (18) k Michalovi. Řešili, co s ní udělají, Michal a Tomáš se pak rozhodli, že ji zabijí. Dívku uškrtili a udupali. Tělo pak zabalili do prostěradla, ve kterém ho vyhodil Jakub do kontejneru.

Jakubovi vyhrožoval, že ho zabije

Po hrůzné vraždě se Michal, jako by se nic nestalo, osprchoval a šel spát. Tak chladnokrevný byl. Policie vyslechla i další dva mladíky, jejichž výpovědi se shodovaly. Jakub dodal, že mu Michal vyhrožoval, že když jim nepomůže, tak ho zabijí také. Mladík, který vyhodil dívku z okna, přiznal, že něco takového řekl. Ale přesně si to nepamatoval...

hartmanice ( 1. června 2013 10:39 )

Bohužel je mi Vás líto mladý pane,že se vyjadřujete o člověku Havlovi, tak sprostě.Nemůže Vás omlouvat ani Váš věk.Nepochybuji, že v roce 1989 jste buď ještě neexistoval, nebo jste byl ještě tak malý,že jste nemohl pochopit věci jak se mají. A proto, jak se můžete takto sprostě vyjadřovat o člověku, kterého ani neznáte a Vám osobně nijak neublížil?

hartmanice ( 1. června 2013 10:27 )

Takovéto bestie nemají právo žít. Co od takovýchto, už ani ne lidí můžete v budoucnu očekávat? Ale nedělám si vůbec žádnou iluzi o dnešní generaci mladých lidí jako celku, stačí si jen číst jak se dnes vyjadřují a to mluví samo o sobě, co jsou zač a co lze od nich očekávat.Jsem rád, že už nejsem v Čechách, protože bezpečí a hlavně lidi, které jsem ještě v 70 a 80 letech zažil,jsou nenávratně pryč.

forina ( 9. dubna 2013 11:57 )

Nojo, holky v 15 choděj do rána na diskárny a rozdávaj se každýmu.. Kdyby byla doma, nic by se jí nestalo

jstep24 ( 9. dubna 2013 01:07 )

hele ty blba huso, az ti nekdo na ulici vypichne oci nebo vrazi kudlu do zad, tak taky budes mudrovat, jake mel detstvi? uz se prober, humanistko - a zacni premyslet jako normalni moralne zalozeny clovek - jestli se tady chces na obycejne lidi vytahovat svymi esoterickymi schopnostmi, tak si k tomu ale vyber mene citlive tema, nez je tato brutalni vrazda.

jstep24 ( 9. dubna 2013 01:03 )

zrovna potrefena husa se ozvala ... takze se tady nejaky kreten, ktery se virtualne pojmenoval stupidni zdrobnelinou hanicka a jeste k tomu jezova, doslova bavi provokacemi a snazi se zviditelnit, zrejme velky chudak, kdyz tady neustale ze zoufalstvi kazdeho osocuje, zrejme sam je zoufalec, osamely a neoblibeny, takze mu dela dobe pozornost, i kdyz negativni, zde na netu, alespon ma pocit, ze si ho nekdo vsimne, kdyz pro sve skutecne okoli je neviditelny...

Zobrazit celou diskusi