Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Angelu Merkel naštvaly fotky od bazénu, o nahém snímku z mládí mlčí

Autor: simao, ČTK - 
5. dubna 2013
13:52

Angelu Merkel zachytili paparazzi u bazénu v termálních lázních na ostrově Ischia a německou kancléřku to pořádně rozčílilo. Podle odborníků se však tak pobouřená cítit nemusí. Merkel sklízí kladné ohlasy za "lidskost" v plavkách i při výletech s rodinou.

Merkel zachytili fotografové na velikonoční dovolené s rodinou - s manželem Joachimem Sauerem a jeho syny Danielem a Adrianem z prvního manželství. A také s vnoučaty. Únik snímků z rodinného soukromí však Merkel popudil.

Rozzlobená Angela

Paparazzi totiž německou kancléřku zachytily i v modrých jednodílných plavkách u bazénu. "Všechny fotky byly pořízeny z nějakého skrytého místa. Dovedete si představit, že není zrovna příjemné, když je člověk někde na dovolené a má neustále pocit, že za každým rohem číhá objektiv," tlumočil kancléřčino rozladění její mluvčí Georg Streiter.

Podle odborníků však kancléřce odhalení soukromí může pomoci v zářijových parlamentních volbách. "Tyto snímky jsou v předvolebním boji ryzím zlatem," tvrdí německý mediální expert Michael Spreng. Rozhodnout volby prý mohou v Německu i naprosté maličkosti.

Merkel ukázala, že umí být i babička

Šéfka německých konzervativců Merkel se sice těší u Němců velké oblibě, ale odkrytí její lidské stránky ji může ještě přidat. "Tyto fotky ukazují, že umí být i babičkou, což se o ní doposud nevědělo," poznamenal Spreng. Dovolená Merkel a její rodiny podle něj vysílá signál, "že je jednou z nás". "Poselství, která z této dovolené přišla, jsou lepší než jakékoli předvolební shromáždění nebo 500 plakátů," dodal.

Komentáře v denících Die Welt či Hamburger Abendblatt se však na fotky z Angeliny dovolené koukají skrz prsty - soudí totiž, že se snímky dostaly na veřejnost záměrně! "Soukromí je pro Merkelovou svaté, ale ne před volbami," uvedl Die Welt.

Zatímco současná kancléřka snímky od bazénu každopádně zaujala, nepodařila se zatím rozluštit záhada, kde se vzal její nahý černobílý snímek z mládí. Tedy zda jde o podvrh, či perlu z archivu. V hlasování čtenářů Blesk.cz se však 68% lidí přiklonilo k tomu, že je fotka pravá.

mandat ( 19. prosince 2013 22:06 )

Je ji 55 let. Vypada priserne. Nikdy se o sebe nestarala.

mandat ( 19. prosince 2013 22:05 )

Angela nema rodinu, jen manzela, ktery vypada lip nez ona.

mandat ( 19. prosince 2013 22:04 )

Proc mazete prispevky????????? Tomu se rika demokracie ??????????

mandat ( 19. prosince 2013 22:03 )

Na svuj vek vypada priserne, nikdy nerodila, poslednich 10 let se o ni stara tym kaderniku, tak alespon ty vlasy ujdou. Je typ babicky.Nema smrnc.

vlasta1 ( 19. prosince 2013 16:35 )

No to by bylo teprve štěstí!!

Zobrazit celou diskusi