Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dejdarův Švagr byla černá ovce rodiny: Únosy, zpronevěra a vydírání boháčů

Autor: oj - 
5. dubna 2013
10:50

Švagr Martina Dejdara (48) trápil hercovu rodinu roky: Zpronevěra, krádeže, vydírání. A nakonec děsivé vyvrcholení - vražda českého podnikatele ranou do týla. Tady je seznam největších hříchů černé ovce Dejdarovy rodiny.

Michael Šváb figuroval už ve finančním maléru s filmem Panství, na jehož produkci se podílel právě s Martinem Dejdarem. Spoluvlastnili firmu M.D.M Production. Kvůli Panství skončila s obrovskými dluhy.

Problémy byly údajně i s filmem Eliška má ráda divočinu režiséra Otakára Schmidta. Již v roce 2001 byl podle informací deníku Právo Šváb nepravomocně odsouzen na 6,5 roku za zpronevěru 11 milionů. Pro natáčení seriálu Bídnici měl sehnat hereckou hvězdu Johna Malkoviche. Herce nesehnal a peníze ale zpronevěřil

Únos jako přes kopírák

V roce 2005 Šváb dokonce skončil ve vazbě za únos. S majitelem prestižní stáje Horse Academy Radimovice Markem Šebesťákem si domluvil obchodní schůzku ve Francii. „Místo toho oba skončili na jiném místě, a tam ho Šváb vydíral,“ potvrdil policejní zdroj informace Deníku.

Ve čtvrtek policie Švába obvinila z vraždy českého podnikatele Petra Vlacha. Stejně jako Šebesťák byl vylákán do Francie na obchodní schůzku. Potom ho pachatelé převezli do Itálie, kde byl vydírán a zavražděn. Dejdarův švagr je spolu s dalšími 4 kumpány ve vazbě. Všem hrozí doživotí.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

popocatepetl ( 13. května 2014 17:33 )

A sestra, to bude, panečku, mozek Einsteina s duší Mirka Dušína!

popocatepetl ( 13. května 2014 17:32 )

Nemá nic společného s tím, že s ním podnikal? S člověkem s jasným sklonem ke zločinu? Když si vezmete ten dlouhý seznam v průběhu cca 15 let, zahrnující nejem najetkové podvody, ale i únos a vydírání, který nakonec vyvrcholil šéfováním zločinného spolčení, které má na svědomí dvě úkladné vraždy, další 3-4 únosy a další pokusy o únos a vraždu ve stádiu přípravy ... myslíte snad, že ten člověk byůl úžasný chlap, ze kterého se pak nějak z ničeho nic stal zločinec???

kalnormin1 ( 5. dubna 2013 13:45 )

NO a co s tím má společného Dejdar ? Nic . Nechte hloupých spekulací a držte se faktů.

decathlonova-matka ( 5. dubna 2013 12:59 )

to , o čem se tobě ani nezdá

ivoadler ( 5. dubna 2013 12:52 )

Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina (to je prosím od klasika). Z Dejdara blbost přímo čiší, co si mám myslet o jeho švagrovi?

Zobrazit celou diskusi