Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka uškrtila Matěje (†8): Chtěla zabít i druhého syna a sebe, tvrdí otec

Autor: ljš - 
5. dubna 2013
05:02

Měla ho chránit a pečovat o něj, místo toho ho chladnokrevně uškrtila. Podle otce zavražděného Matěje (†8) však chtěla možná jeho žena Kateřina (36) sprovodit ze světa i staršího syna Kubíka (12) a sebe.


"Přišel jsem domů v půl osmé, Matýsek se koukal na pohádku, byl nemocný, měl rýmu, ještě jsem se manželky ptal, jestli půjde zítra do školy, ona říkala, že ne. Leželi vedle sebe na sedačce," popsal osudný večer otec malého Matěje v pořadu Krimi zprávy.

Asi za půl hodiny šla Kateřina se svým synem spát.  "V 11 hodin sešla dolů, koukla se na mě, napila se a v tichosti odešla nahoru. Potom jsem usnul," popsal poslední desítky minut před smrtí svého syna.

V půl druhé v noci ho pak vzbudila tchýně a řekla mu, že Kateřina Matýska zabila. "Vyběhl jsem nahoru a říkal jsem: Vy jste ani nezavolali sanitku, policii, a  koukaly tam na něj. Já jsem vyběhl ven, zavolal jsem policii, sanitku a pak jsem se vrátil," vyprávěl v slzách zoufalý otec.

Chtěla zabít i staršího syna?

"Neměla ani lítost, tak divně se koukala, já jsem ležel u Matýska a přál jsem si, ať se probudí. Pak jsem otevřel okna, aby alespoň odešla ta jeho dušička," vzpomíná pan Roman.

Podle něj měla jeho žena ještě připravený nůž a různé další věci a chtěla . "Myslím si, že chtěla i staršího syna zabít, nevím, jestli sebe. Kubík říkal, že mu říkala, že se chce zabít, podřezat. Měla nahoře v koupelně nůž. Říkala mu, Kubíku, já už nemám na vlasy a na nehty, já končím," vypověděl.

poletucha ( 7. dubna 2013 10:18 )

Všichni TI, kteří věděli,jak moc ji týrá,schovává prášky,bije apod.VY jste čekali na co?

rachel333 ( 5. dubna 2013 19:22 )

a ty jsi kŕava že tomu věřis. Tak naposledy to zde píši, ona hodná ženská žila jen pro kluky ze svého rozdávala i cizím kteří na drahé hračky pro děti neměli. Její muž ten krypl týral ponižoval bil i nožem na ni šel kluci se ho báli a bojí ten starší nic neřekne nikdo jiný mu nezbyl než otec kterém. Léčila si nezvy v bohnicích a chtěla od něj odejít jenže to se se zlou potázala vyhrožoval že ona zkončí na ulici a kluci u něho. Chtěla spáchat sebevraždu nepovedlo se oni ji schovával léky aby se zbláznila. Jen se ji potřeboval zbavit aby mu zůstali kluci a on si mohl do baráku natáhnout tu novou. Jenže to dopadlo jak to dopadlo. A ještě leze do televize místo aby truchlil má hold špatný svědomí . Kdo křičí od toho to fičí. Zavřela bych jeho

reknirmareno ( 5. dubna 2013 18:44 )

s buznou nic nenadelas

naidka ( 5. dubna 2013 17:52 )

a ani neumí rozkódovat, tvůj nick, asi se jí líbí kníry, no řekni ř mařeno.

reknirmareno ( 5. dubna 2013 17:04 )

naidka. To jinym lidem nezakryte vyhrozuje smrti. Takze janino ma i jinou diagnozu.

Zobrazit celou diskusi