Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rodiče zavražděné Petry (†15): Na pohřeb jsme si museli půjčit

Autor: čad, ljš - 
4. dubna 2013
17:51

Celá Jihlava cítí obrovskou solidaritu s rodinou zavražděné Petry (†15). Přestože dívčin bývalý přítel uspořádal sbírku na její pohřeb, její tatínek Jaroslav dnes Blesku řekl, že si na pohřeb půjčili.

Rodiče brutálně zavražděné dívenky nikdy neměli peněz nazbyt, pan Jaroslav totiž pracuje zedník a práci tak sežene většinou jen v sezóně. Přesto se nechtějí spoléhat na pomoc ostatních a pohřeb chtějí milované dceři vystrojit sami.

"Půjčili jsme si peníze na pohřeb. Tělo Petry by nám policie měla vydat v pátek. Odvezou ji prý přímo do krematoria. Pohřeb bude příští středu dopoledne," řekl zoufalý otec Blesku.

babetku ( 5. dubna 2013 08:10 )

Co se stalo, je hrozné. Ale ani rodiče nejsou bez viny. Než pustím dceru někam spát, zkontaktuji se s jejími rodiči. Pak si ověřím, že u nich skutečně je a pak ještě případně večer - podle věku - že jsou s kamarádkou doma a ne***jí někde po venku. V 15-ti letech bych rozhodně dceru na večerní diskotéku nikam nepustila. Ale jinak s rodiči soucítím. Ztratit dítě je snad nehorší, co člověka může potkat.

dobrotka ( 5. dubna 2013 01:45 )

Tak tohle je super veta!!!!!!!!!!!!!

dobrotka ( 5. dubna 2013 01:42 )

Jezismarja

hofihofi ( 4. dubna 2013 23:28 )

Tak si to nemysli, to nebude vůbec předmětem jednani, navíc by soud musel mit něco ze sociálky, soud vezme jen a jen vraždu, nic jineho, kam by prisel, to jsou velice naivni predstavy o soudu, hehehe počet sms, boooze

anka ( 4. dubna 2013 22:08 )

myslim si, pokud by rodina zadala o odskodne, tak soud rozhodne bude prihlizet k tomu, jestli jednani rodicu bylo zodpovedne...Soud nebude odmenovat nikoho za nezodpovedne chovani...Matka ci otec si mohli myslet co chteji, zavolaliu rodicum kamaradky? Kolik sms poslali dceri treba jenom v patek. Za bezpecnost a zravi ditete jsou rodice zodpovedni- rozhodne neni normalni 15 lete deti poustet na diskoteky, kde se podava alkohol...

Zobrazit celou diskusi