Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Matka uškrtila syna (†8): Manžel ji chtěl připravit o obě děti

V Jesenici u Prahy matka uškrtila osmiletého syna
V Jesenici u Prahy matka uškrtila osmiletého syna  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: psch - 
3. dubna 2013
21:07

Tragédie, která se odehrála v Jesenici u Prahy, je stále plná otazníků. Jisté je, že matka (36) uškrtila vlastního syna (†8), kterého později objevil jeho otec. Už ale není jasné, co matku k vraždě vedlo. Byla to jen nešťastná náhoda, nebo to udělala ze zoufalosti? Říká se, že si s manželem zažívala krušné chvíle.

Vraždou osmiletého chlapce v Jesenici u Prahy se kriminalisté zabývají od dnešní noci. Ve dvě hodiny ráno záchranáře k mrtvému dítěti zavolal jeho otec, který syna našel bezvládně ležet v posteli.

Proč matka syna zavraždila, nikdo neví. Jedni hovoří o tom, že nebyla psychicky v pořádku, jiní mluví o celkových problémech v domácnosti.

Žena už v minulosti pobývala v léčebně, delší dobu trpěla psychickými problémy. Její manžel jí to ale nijak neusnadňoval.

„On jí furt mlátil, to vám nic nepřidá. Ona má 40 kilo, chudinka. Neměla vůbec odpor, aby se ty nervy uklidnily. On jí zamknul, aby jí táta nemohl dát léky,“ říká hrozným případem otřesený prastrýc zavražděného chlapce v rozhovoru pro TV Nova.

Za vraždou by mohly být právě i spory s manželem. Podle sousedů ženě vyhrožoval, že ji připraví o majetek, i oba syny. Šestatřicetiletá žena byla prý milá a bezproblémová, ale nešťastná.

„Obvinili jsme matku dítěte z trestného činu vraždy, za což jí hrozí až výjimečný trest. V současné době je zadržena na policii a probíhá její výslech,“ řekl Blesku mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

darina1 ( 4. dubna 2013 08:09 )

*** ještě víc jí naflákat,on asi věděl proč chce děti do péče.

blbion ( 4. dubna 2013 07:59 )

berlusconi, jste velkej blb!

oooo. ( 3. dubna 2013 22:28 )

retardi opravte si to nedává to smysl!

Zobrazit celou diskusi