Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otce (56) odsoudili za vraždu šesti vlastních dětí: Podpálil dům, ve kterém spaly

Autor: shp - 
3. dubna 2013
11:19

Děti plodil bez lásky, jen s vidinou peněz. Mick Philpott (56) založil požár ve vlastním domě, aby očernil milenku. Hazard mu ale nevyšel a v ohni zahynulo šest jeho dětí. U soudu, který ho usvědčil z vraždy, neprojevil žádnou lítost. Naopak se smál...

Philpott byl sociální vyžírkou britské společnosti. Děti používal jako dojné krávy na sociální dávky. S pěti ženami jich zplodil celkem sedmnáct. Za peníze, kterých měl díky státu více než dost, si kupoval drogy a doma pořádal sexuální orgie.

Počítal, že po požáru dostane nový dům

Po krku mu ale šla exmilenka. Philpott se svou poslední manželkou a matkou dětí zosnoval ďábelský plán, který ji měl očernit. Společně s kamarádem Paulem Mosleym polili dům benzínem a škrtli zápalkou. Philpott počítal, že podezření padne na jeho exmilenku a on dostane od státu větší dům.

Smutek jen předstíral

Jenže hazard s životy vlastních dětí mu nevyšel. Počítal, že je zachrání, ale oheň se po domě rozšířil příliš rychle. Když na místo přijeli hasiči, policisté a záchranáři, hlavu sklopil do dlaní a plakal. Policistům se už ale tehdy zdál podezřelý, a tak se ho rozhodli sledovat.

Sex ve třech po smrti dětí

Sledování odhalilo, že si Philpott užívá sex ve třech s manželkou a rodinným přítelem. Zvláštní chování poté, co sám při požáru zemře šest dětí. Soud nakonec získal potřebné důkazy, aby mohl Philpotta, jeho manželku a Mosleyho odsoudit. Výše jejich trestu ale dosud není známa.

Pobodal expřítelkyni

Philpott je v Británii dobře známý. Vystoupil totiž dokonce v televizní show, kde hovořil o své sexuální závislosti a oblibě v sociálních dávkách. V minulosti byl dokonce uvězněn poté, co sedmadvacetkrát bodl svou expřítelkyni, když ho opustila.

sova13 ( 3. dubna 2013 14:57 )

To video je pouze základní informace pro ty, co vůbec netuší, co JJ je. Pokud tě to zajímá, což by mělo, jelikož se to brzo dostane i k nám, pokud se proti tomu lidé nepostaví, tak si na netu můžeš najít stovky dalších shodných materiálů. Ano, shodných materiálů, kde najdeš jenom další a další informace o zrůdnostech páchaných JJ, nikde nic na jejich obhajobu. Ono to co dělají neni obhajitelné. Proto to taky nikdo nehájí, jenom tam, kde už je u moci zavírá lidem pusy hrozbou uvěznění za jedinou zmínku. A jak píši výše, to co je v článku popisováno, se sice tak mohlo stát, ale mohlo to být všechno taky úplně jinak a oficiální verze je pouze kamufláží z dílny JJ, která už je v Británii uzákoněná a před kterou ze strachu některé rodiny už Británii opustily.

sova13 ( 3. dubna 2013 14:48 )

Pouze jsem chtěla naznačit, že všechno mohlo být úplně jinak, než je popisováno. O JJ se mlčí, případně se důsledky jejích činů pro veřejnost maskují smyšlenostma. Mohlo se to sice stát jak je popisováno, ale může to být celé i manipulace, kterou JJ hojně používá. Ti co o JJ už vědí vše co se dá po střípcích informací nasbírat, chápou, ti co nevědí, by se měli zajímat. Může to brzo přijít i k nám.

miriam ( 3. dubna 2013 13:04 )

těch 17 dětí za tohoto vzorného otce zplodila juvenilní justice nebo homosexuální pedofilní feťáci? a těch šest jich upálili též oni? skoro bych řekla, že zrovna těmhle šesti dětem by bylo daleko lépe KDEKOLIV než u tatínka...

majka60 ( 3. dubna 2013 13:02 )

Zrůda, která by měla být utracena. Je mi z toho až na b.lití.

oooo. ( 3. dubna 2013 12:43 )

to je hezké na youtubku, ale je to dost jednostranně ukázané, tady je však řeč o něčem jiném, otec sploditel upálil své vlastní děti svou hamižností, nespoutaným životem a chováním, které nemá omluvu, to o čem mluvíte je o péči a jejich zneužívání. Tady šlo jen o peníze

Zobrazit celou diskusi