Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Expřítel zavražděné Petry (†15) Patrik: S kamarády vybírá peníze na pohřeb

Bývalý přítel zavražděné dívky Patrik spolu s kamarády vybírá peníze na její pohřeb
Bývalý přítel zavražděné dívky Patrik spolu s kamarády vybírá peníze na její pohřeb  (Autor: Blesk - Jiří Čada, Facebook)
Autor: psch - 
2. dubna 2013
22:57

Je tomu téměř týden, co našli na skládce poblíž Jihlavy části těla zavražděné Petry (†15). Nejsou ale zdaleka všechny a tak záleží jen na rodině, jestli bude chtít pohřbít zatím nalezené Petřiny ostatky. Na pohřeb vybírá peníze Petřin expřítel Patrik spolu s kamarády.

Brutální vražda mladé školačky Petry (†15) nenechá klidným snad nikoho, kdo se o hrůzném případu dozvěděl. Její rodina i blízcí přátelé na ni vzpomínají jenom v dobrém.

„Brečel jsem, nespím, nejedl jsem 3 dny. Byla příjemná a chovala se v pohodě, nikdy neměla žádné problémy,“ řekl v rozhovoru pro TV Nova Petřin bývalý přítel Patrik Černý.

Právě Patrik a pár jeho kamarádů se ujali sbírky peněz na pohřeb. Chtějí tak finančně slabé rodině dopřát důstojné rozloučení s jejich milovanou dcerou.

Nyní už záleží na rodině, jestli pohřbí zatím nalezené části těla, nebo jestli budou pokračovat v hledání a rozloučí se s Petrou, až pokud policisté najdou i zbývající části těla.

I Patrik s dalšími kamarády několikrát navštívil onen byt, kde byla Petra umučena k smrti. Osudný večer tam ale nebyli. Těžko říct, jestli je to dobře, nebo špatně. Možná by šílené tragédii dokázali zabránit.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sisin71 ( 5. dubna 2013 22:19 )

vskutku duchaplné názory lidiček, kteří nemají ani ponětí o čem vlastně píší, někdy je opravdu "mlčeti zlato".....

dzery ( 3. dubna 2013 09:22 )

Trochu?

adorator ( 3. dubna 2013 09:21 )

co se divíš? To je přece ve vaší komunitě standart, ne? I když tahle měla ještě co dohánět. Tvé kamarádky už ve 14-ti za sebou vláčí kočárek s min. 1 - 2 prcky.

jana999 ( 3. dubna 2013 09:03 )

hlava nebere na základce a už expřítel, a to ten vrah s ní spal ještě před 15 ti, tak kdy ta holka s těma klukama začínala, no rodiče mají taky trochu na týto tragedii vinu

hofihofi ( 3. dubna 2013 08:57 )

Za tu noc 3x zmenila kde bude spat, a 2x s kym bude spat. ciperna. A vyber penez od nezletilého je také fikany, to je dokonce prestupek, jedina moznost dar rodine a ne nejakemu zhrzenému milenci.

Zobrazit celou diskusi