Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Veronika (16) zmizela beze stopy: Týden po ní marně pátrají

Po Veronice pátrá policie už týden, zatím bez jakékoliv stopy
Po Veronice pátrá policie už týden, zatím bez jakékoliv stopy  (Autor: Policie ČR, Facebook)
Autor: psch - 
2. dubna 2013
19:22

Minulou středu zmizela na Berounsku šestnáctiletá Veronika Buňatová, od té doby po ní rodina, přátelé, ale i policie zatím marně pátrá. Odešla nalehko – bez mobilu, bez peněz, spoře oblečená. Pomozte zoufalé rodině - neviděli jste mladou dívku?

Zdrcená maminka Zdeňka může jenom doufat, že Veroniku nepotkal nedej bože podobný osud jako Petru (†15) z Jihlavy, která zemřela poté, co odešla z diskotéky za svými „kamarády“.

Veronika odešla z domova nalehko. V červených teplákách a mikině, bez peněz, bez mobilu a bez žádného vzkazu. Žádný z jejích kamarádů neví, kde by se mohla skrývat, pátrání je ve slepé uličce.

I přesto, že byla Veronika milé a usměvavé děvče, chytla se špatné party a začala si s drogami. Možná právě to je důvodem, proč zmizela. V rozhovoru pro TV Nova její matka Zdeňka řekla, že se pravděpodobně pohybuje v drogovém prostředí.

Šestnáctiletá Veronika je hubená, zhruba 170 centimetrů vysoká, má dlouhé a kudrnaté hnědé dlouhé vlasy, zelené oči. Podle policie odešla v červených teplákách a mikině, měla mít i zelený svetr.

Veronika Buňatová byla mladá a usměvává dívka, pak se ale chytla špatné party Veronika Buňatová byla mladá a usměvává dívka, pak se ale chytla špatné party | Facebook

gabunanda ( 3. dubna 2013 22:47 )

presne tak chudak holka..a rozhodne jsem nemyslela,ze je něco spatnyho na tom,ze clovek ukaze svým detem co to dokaze udelat.jen jsem chtěla rict,ze nekdy ani to nepomuze a hlavne ze jsou tady lidi zly..myslim to ze nekrteri pisou,ze o jednoho fetaka min.Co když se ji opravdu něco stalo,bzdyt je to strasny.Muze se to stat i nasim detem a nemusej fetovatProste smutny..Nechci se tady hadat a nebudu nikomu dokazovat jak moc normalni jsem,ale na urovni nekterych lidi tady na diskuzích rozhodne nejsem

lenkaaas ( 3. dubna 2013 09:05 )

o jednoho fetáka mín,přece není žádná škoda.Matka at se chytí za rypák.

peterwilliams ( 3. dubna 2013 08:32 )

pokud skoncila spatne ....bude mit rodina od ni klid ,kdyz ji tak vychovali.

vasek711 ( 3. dubna 2013 08:18 )

Chudak holka, doufam ze ji brzo najdou a hlavne zivou.

peterwilliams ( 3. dubna 2013 06:30 )

maticka neni o nic lepsi kdyz ji cerenka takto vyvadi od utlych let

Zobrazit celou diskusi