Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální vražda Petry (†15): Proč musela zemřít?

Autor: ljš - 
2. dubna 2013
16:46

Celé Česko je v šoku, nikdo nedokáže pochopit, proč musela sympatická patnáctiletá Petra V. zemřít. Zatím stále není jasné, proč ji její dva kamarádi brutálně zavraždili. Byly za vším peníze, sex nebo drogy?

S přibývajícím časem se objevují nová a nová svědectví mladých lidí, kteří Petru nebo její vrahy znali. Podle jejich výpovědí se dají vykonstruovat nejméně tři důvody, proč byla sympatická dívka zavražděna.

Sex

Někteří známí, kteří byli s Petrou a jejími vrahy často ve styku, tvrdí, že dívka s obviněným Michalem K. začala spát ještě před svými patnáctými narozeninami. V osudnou noc ale rozhodně nešlo o žádné domluvené "rande", Petra chtěla jet domů se svou kamarádkou, ta jí ale řekla, že je auto plné. Proto se rozhodla přespat u Michala.

Jednou z variant proto je, že Michal požadoval po Petře sex a ona ho odmítla. Pohádali se a agresivní a impulzivní Michal ji poté vyhodil z okna.

Drogy

Jak zadržený Michal, tak i jeho komplic Tomáš Z. měli podle narážek, které se objevovaly na jejich facebookových profilech, problémy s drogami, a to nejen těmi lehčími, ale i například s pervitinem. Není proto vyloučeno, že brutální agresi v mladících vyvolaly právě drogy.

Peníze

S drogami souvisí i třetí možný motiv. Tomáš byl na svém facebookovém profilu několika lidmi obviněn, že krade, za což byl i třikrát trestán. Je možné, že Petra zjistila, jak mladíci peníze na drogy získávají, a ti se ji proto rozhodli zlikvidovat.

prazanda78 ( 12. dubna 2013 01:58 )

Drogy za to mohly??? On je snad nekdo nutil ty drogy brat??? Bohuzel ceska justice je pusti za 10 let tak jako tak Taky nechapu co to mela ta holka za rodice...ja jit v 15-ti na diskoteku a travit noci u nejakyho vymastence s penisem tak me otec zabije...asi jina generace, jiny mrav...moje deti bych nikdy po nocich poflakovat nenechala at je to kluk nebo holka, protoze svoje deti a zajimam se o ne!!!!

furmanec ( 3. dubna 2013 08:02 )

no a už to začalo drogy,oni za to nemohli byli pod vlivem a je to,zajímalo by mě proč.Máte grogy dobře na 5 let na tvrdo a půjdeme dál co a jak.Lituji toho,že u nás není možné z takovýma ***ma pořádně zamést.Mladá holka život před sebou a na světě zůstanou jen dvě ***,které se budou mít v krimu dobře.Nejsem ten co zná z kriminál jen z novin a jak se tam dobře vaří a podobně,bohužel jsem ho poznal,ale právě takový *** se tam mají dobře šikanují atd atd o tom je škoda psát.vědí,že se jich každý bojí mohl bych vyprávět příběhy,ale to je jiná věc.|Můj názor jeden,ke zdi a ne třela a je hotovo postupně,aby poznali muka,která dělali někomu jinému.Hnus co víc říci

montevideo ( 2. dubna 2013 21:12 )

Počkej, až přijde dobrotka. Tosi, vy dva mentorové, pokecáte !

montevideo ( 2. dubna 2013 20:37 )

No právě. Na toto téma je těch článků nejméně 15. Stačily by 3, ale k věci.

hofihofi ( 2. dubna 2013 20:32 )

Tak to mají ty deti stesti

Zobrazit celou diskusi