Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sotva vyšel po amnestii z vězení, začal okrádat mrtvé nanovo!

Autor: uá - 
30. března 2013
16:00

U hřbitova v Lovosicích zadrželi policisté v noci tři muže podezřelé z vykrádání hrobů. Neštítili se otevírat hrobky, páčit rakve a kvůli cennostem hanobit ostatky. Mezi zatčenými je údajně i Oldřich P. (39), jeden z dvojice, která byla za rozsáhlé krádeže na hřbitovech a hanobení ostatků už jednou odsouzena. Loni v létě dostal 18 měsíců natvrdo, díky amnestii byl ale z vězení propuštěn.

Policisté jsou zatím na informace skoupí. „Teď k tomu nebudeme nic bližšího sdělovat. Na příští týden chystáme tiskovou konferenci,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Vybírali si staré německé hroby

Podle neoficiálních informací má zatčená trojice na svědomí desítky vykradených hrobů na Lounsku, Děčínsku, Ústecku a Litoměřicku. Zaměřovali se hlavně na staré německé hrobky, u nichž předpokládali, že je nikdo neudržuje a jejich vykradení proto nevyjde hned tak najevo. Policisté je zatkli v autě před lovosickým hřbitovem. Našli u nich věci, které je z vykrádání hrobů usvědčují.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

12356 ( 1. dubna 2013 00:14 )

A snad si ty dobytku prihratej nemyslis, ze si od takove ubohe prizdisracske nicky necham nadavat. Ja se vzdy prizpusobim, pokud se mnou diskutuje nekdo slusne, tak jsem vzdy slusna a pokud se na mne prilepi nejaka uboha nicka, ktera si chce zvednout svoje buranske ego a misto diskuze zacne bezduvodne urazet, tak se zacnu chovat presne jako on. Jak se do lesa vola,tak se z lesa ozyva.

12356 ( 31. března 2013 23:55 )

nauc se gramatiku voe

zadnice ( 31. března 2013 11:55 )

18 měsíců? 18 let má dostat!!!

12356 ( 31. března 2013 05:03 )

Proc ty si kaspare porad myslis, ze jsi vtipny a nebo, ze nekoho dokazes rozcilit? Jak se muzu rozcilit, kdyz vim, ze jednam s hlupakem, ktery ma nejen zakrnely mozek, ale i mysleni. A pokud si myslis, ze jsi vtipny s tou Amerikou, tak nejsi, protoze hnupe, ja se diky Americe, mam jak prase v zite, na rozdil od tebe, ktery musi ke konci mesice pocitat jestli si muze koupit dve a nebo jedno pivo. Takze si dej pohov a nezavid, ja jsem videla aspon kus sveta, zatim co tobe couha slama z bot, burane a je to videt na kazdem tvem hloupem prispevku. A nauc se uz konecne diskutovat, diskuze neni o tom, ze sem prilezes a vybijes si na druhych svoje zakrnele ego, hnupe.

e.44 ( 30. března 2013 21:44 )

Jo , to jsou v podstatě základní body. Jestli chceš pokecat, tady to nemá cenu. Pokud chodíš na hry, na LG jsem v GA na prvním místě a v profilu najdeš můj mail, sem se mi ho psát nechce. Pokud ho nenajdeš, navrhni jiný způsob.

Zobrazit celou diskusi