Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policistka přeprala holýma rukama více než dvoumetrového aligátora

Autor: shp - 
27. března 2013
11:54

VIDEO – Odvážná máma k pohledání – to je zástupkyně šerifa Jessica McGregor z americké Floridy, která neváhala riskovat vlastní kůži při boji s více než dvoumetrovým aligátorem. Ten ohrožoval děti nedaleké školy. Nakonec ho přeprala holýma rukama.

Leckterého chlapa by takhle velký plaz vyděsil a zahnal na útěk. Ne však Jessiku McGregor, floridskou ochránkyně zákona. Když se objevil více než dvoumetrový aligátor poblíž areálu základní školy, neváhala a vrhla se na něj holýma rukama beze zbraně.

Plaza zkrotila drsná matka

Jessica se na něj vrhla, posadila se na něj a rukama mu chytila čelist. Tu pak spoutala provazem, aby na ni nemohl plaz zaútočit. Jenže to se aligátorovi vůbec nelíbilo a začal sebou škubat ze strany na stranu. Jessica ho však udržela. „Nikdo nevěděl, co dělat, a tak jsem se na něj pustila. Poblíž byla škola s dětmi, nemohla jsem dovolit, aby se jim něco stalo,“ řekla odvážná zástupkyně, která je sama matkou.

 

peterwilliams ( 27. března 2013 15:07 )

a kde vzala tak rychle provaz

kapturek ( 27. března 2013 12:29 )

 v blesku delaji opravodvi dementi, nejdriv napisou clanek jako by zenska s tim krokodylem bojovala 2 hodiny do krve a na konec daji video napul spoutaneho krokodyla na ktereho si zenska sedne a pritlaci ho k zemi,CO REDAKTOR BLESKU TO PIC:US

vary ( 27. března 2013 12:03 )

Policistka přemohla dvoumetrového aligátora holýma rukama a nasoukala si ho do pi.t.ši.

Zobrazit celou diskusi