Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilá školačka (15) ukradla auto rodičů a několikrát s ním nabourala

26. března 2013
16:14

VIDEO - Rachot po nárazu a řinčení plechů vylekaly v noci obyvatele Libochovic. Auto, které se tam řítilo centrem a kosilo vše, co mu stálo v cestě, řídila opilá školačka Tereza V. (15) z nedaleké Budyně nad Ohří. Auto vzala rodičům bez jejich vědomí.

Žačka deváté třídy, která ve škole nemá problémy, dokonce se hlásí na střední školu, při své zběsilé noční jízdě vjela v Libochovicích na náměstí napřed na chodník, kde zdemolovala část předzahrádky u tamní restaurace. Ve snaze pokračovat pak několikrát narazila do zdí okolních domů.

Narazila, vycouvala a jela dál

„Vždy ale zase vycouvala a jela dál. Málem se přitom srazila s protijedoucí octavií,“ uvedl jeden ze svědků. Nebezpečnou jízdu školačky naštěstí zachytily městské kamery. Policisté ji pak kousek za náměstím zastavili.

Nikomu se naštěstí nic nestalo

Blesk.cz chtěl o nočním dobrodružství, při kterém se jen zázrakem nikomu nic nestalo, s nezdárnou školačku hovořit, její otec k tomu ale nedal souhlas. „Nechce se mi o tom mluvit ani s rodinou, natož s vámi. Ještě jsem se z toho nevzpamatoval. Jsem rád, že to takhle dopadlo,“ řekl Miroslav V. Dodal, že o tom, kde a čím se dívka opila, nic neví. „Dozvěděl jsem se o tom, až když mi ji přivedli,“ řekl.

vary ( 27. března 2013 11:59 )

To je přesně ono. Srát na rodiče, lítat po diskotékách atd. Jenže, jací rodiče takové dětičky.

zadnice ( 27. března 2013 11:01 )

Mládež jak "vyšitá". Zmastit pr.de,l, že si na ní 14 dnů nesedne!!!

jahodove_ticho ( 26. března 2013 20:57 )

STEJNĚ BY JÍ DOMA MĚLI PREVENTIVNĚ ZFLÁKAT, ABY VOLANT PÁR DNÍ NEUDRŽELA V RUKÁCH

Zobrazit celou diskusi