Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemanová opustila práci snů u miliardáře: Už je "jen" první dámou

Autor: ljš - 
25. března 2013
16:30

Prezident Miloš Zeman si může oddychnout, už nemusí tajit, pro koho jeho manželka Ivana pracuje. Povinnosti první dámy ji totiž donutily, aby opustila svou dlouho utajovanou práci snů, kterou vykonávala zřejmě u multimilionáře Petra Beneše.

Ivana Zemanová už je podle serveru iDnes.cz první dámou na plný úvazek. Opustila svoji tajemnou práci a začala se plně věnovat povinnostem manželky hlavy státu. Těm se přitom podle toho, co Zeman sliboval v kampani, měla věnovat jenom zčásti a dělit se o ně s dcerou Kateřinou. Ta má na soukromé škole Amazon už delší dobu individuální plán.

Podle zjištění Mf Dnes Zemanová dříve pracovala jako asistentka ostravského multimilionáře Petra Beneše a jeho dcery, jejichž firma L&C Investment neváhala a pronajala Zemanové kancelář jen pár metrů od jejího pražského bydliště. Beneš se však k Zemanové ani k pražské kanceláři nechtěl v minulosti vůbec vyjadřovat. V nedávné době byly tyto prostory navíc vyklizeny, což by nasvědčovalo tomu, že Zemanová skutečně pracovat přestala.

olda1 ( 28. března 2013 14:30 )

Bárta OČIŠTĚN! Před dvěma lety kvůli Skansce a Eurovii a kmotrem jako je Jurecko musel Bárta odejít z ministerstva kde ušetřil 7 miliard za pul roku, nyni po dvou letech je konečně očištěn ale kmotri vyhráli protože mezi tím si na MD děla ODS či chce a VV byly vystipany.   Lessyho na policii čekala stejna kriminalizace pro pomluvu jako Bartu na MD, za to ze Skarka s Koci se snažili kriminalizaci Barty udělat puč ve VV doteď. Je policie neprosetruje pro křivou výpověď protože by museli vyslýchat i Necase a Kalouska vzpomeňte na nahrávky jak Kalousek dal Koci velkou nabídku!!!

ejvm1712 ( 26. března 2013 07:27 )

Lepší než mladýho alkoholika co mlátí manželku a děti a nechce se mu pracovat.

ejvm1712 ( 26. března 2013 07:25 )

Tohle je docela na žalobu.

peterwilliams ( 26. března 2013 06:02 )

vog.ht:

peterwilliams ( 26. března 2013 06:01 )

hubert

Zobrazit celou diskusi