Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bára (†19) se předávkovala na maturiťáku: Spolužáci za ni drželi minutu ticha

Video se připravuje ...
Autor: aja - 
25. března 2013
15:01

„Drželi jsme minut ticha za Barču, to je celé. Ředitel školy nám taky řekl, že tvrdě zakročí, kdyby někdy v budoucnu jakýkoliv žák přinesl do školy jakékoliv drogy,“ prozradila jedna ze spolužaček, která spolu s dalšími přišla uctít minutou ticha památku předávkované spolužačky (†19). Policie už čtyři dealery, kteří donesli smrtící extázi na ples, poslala do vazby.

Studenti střední školy multimediální tvorby se sešli krátce před jedenáctou a společně vešli do budovy komunitního centra. Mnozí měli v očích slzy. „Drželi jsme minut ticha za Barču, to je celé. Ředitel školy nám taky řekl, že tvrdě zakročí, kdyby někdy v budoucnu jakýkoliv žák přinesl do školy jakékoliv drogy,“ prozradila spolužačka Jana.

„Ano, to jsem řekl. Pokud by se stalo, že žák přinese do školy jakékoliv množství drogy, bude okamžitě vyloučen. Žáci mohou počítat s namátkovými kontrolami na odhalení přítomnosti drogy v těle. Chci také co nejtvrdší tresty pro ty čtyři dealery,“ řekl ředitel školy Jiří Smejkal. „Přišly jsme za Báru zapálit svíčku. Vzpomínáme, byl to její maturitní ples, těšila se na něj, byla to hodná holka. Tohle se ale nemělo stát,“ řekly spolužačky.

Zda si drogu vzala Bára dobrovolně, policie šetří. Poté, co ji spolužačky nalezli na záchodě v bezvědomí, jí zdravotníci 40 minut oživovali. Bohužel marně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gigantol ( 7. dubna 2013 17:58 )

Milá Barča musela být nebetyčně blba. Ať lidi nefetujou, když to neuměj.... Chudáci dýleři, jak mohli vědět jakýmu střevu to prodávaj??

bejsbolman ( 7. dubna 2013 15:38 )

ani vteřinu ticha za žádnýho feta.

deenn ( 26. března 2013 03:27 )

Čistá pravda!!

deenn ( 26. března 2013 03:24 )

 Posraná vyfetovaná omladina.J akej smutek všem faťákům do jejich oblíbených drog přidávat kyanid.Tyhle šmejdi jsou stejně do budoucna nepoužitelní pro každou společnost.

hofihofi ( 26. března 2013 01:52 )

Se oslavuje fetka co?

Zobrazit celou diskusi